Očekuje nas ludnica: Dinamo protiv Seville, Barcelona "izvukla" Napoli!

Žrijeb održan u Nyonu

Očekuje nas ludnica: Dinamo protiv Seville, Barcelona "izvukla" Napoli!

E. Čaušević

Žrijeb parova play-offa Evropske lige održan je danas u Nyonu.

Nakon žrijeba osmine finala Lige prvaka održan je i žrijeb za Evropsku ligu, a nokaut faza ovog takmičenja počinje mečevima play-offa.

Očekuje nas mnogo uzbuđenja jer imamo nekoliko sjajnih timova u ovoj fazi takmičenja, a prije svega to se odnosi na Barcelonu.

Ulogu nositelja imali su Betis, Braga, Dinamo Zagreb, Lazio, Napoli, Olympiacos, Rangers i Real Sociedad, a nenositelji su bili Atalanta, Barcelona, Borussia Dortmund, Leipzig, Porto, Sevilla, Sheriff, Zenit.

Voljom žrijeba odlučeno je da se u play-offu sastaju:

Sevilla - Dinamo Zagreb

Oglasi

Atalanta - Olympiacos

Leipzig - Real Sociedad

Barcelona - Napoli

Zenit - Betis

Sheriff - Braga

Oglasi

Porto - Lazio

Borussia Dortmund - Rangers

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prvi mečevi šesnaestine finala Evropske lige igraju se 17. februara, dok su revanš utakmice na rasporedu sedam dana kasnije.

Podsjećamo, pobjednici ovih timova će u osmini finala igrati protiv ekipa koje su kao prvoplasirane završila grupnu fazu Evropske lige i izbjegli su šesnaestinu finala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1612431638
Napoli proc glat
24 4
nedim1996
Sretno Sevilla, razvalite ova Milanoviceva gowna
17 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti