46

Komentari (46)

Adohordas
Trener na svom mjestu,uz Feđu Dudic najbolji u ligi sigurno
lalinjo
@user1644068495 misliš obrnuto da igrači Dinama II jedva čekaju doći u npr.Zrinjski ili nekog drugog iz vrha PL,vidim da slabo pratiš nogomet općenito,pa Dinamo II se svake sezone bori da ostane u 2.HNL,evo i sada su sredina tablice,ovo je za njih stepenica više u karijeri.
Dragan_B
neće prodavati igrače za 200 000 ali za 350 000 mogu ići lagano :D ;) :D
samac
Sigurno da je dobar trener ali ima jos faktora za ovakvu dominaciju a to su zelja, za rezultatom, fizicka sprema koju ova ekipa ima a ostale nemaju ali ima I kvaliteta sigurno,taćno se vidi sta ko radi na terenu maksimalno ozbiljno svih 90 min.samo jedan Juranovic u svakoj utakmici naďe Bilbiji u sesnetercu savrseno zna gdje ce biti a on to savrseno koristi I u najboljoj formi citavu God.Mislim I da Mamici imaju svoje prste ovdje I da se pravi Dinamo na ovim prostorima.Mislim da mogu napravit iskorak u evropi I nekako mi Sergej djeluje strog sto treba jednoj ozbiljnoj ekipi nema za****incije na terenu .
denimen9
Profa izdominirao ligu, furao nekoliko formacija, pobjeđivao i ekipe i sudije. Sve čestitke i pohvale. Vidim ima u komentarima pačenika koji ne čestitaju ovakav uspjeh. Predpostavljam sve amateri nogometni.
saju701
Ova liga se treba zvati Vica liga a ne Premier liga.
denimen9
Ako nemaš ništa pametno dodati na temu, radije šuti dečko.
saju701
Hehe ja imam pravo reci svoje misljenje tako da mozes nastaviti sa omalovazavanjem ali to ti ne pije vode kod mene.
Kremenko
Pokazalo se da je odličan trener i da sa igračima 2.hrv lige ovdje može da dominira. Ostali spavaju, mjenjaju trenere bez vizije i nekog plana. Dok oni spavaju Zrinjski će nastaviti dominirati.
Edin
Kao prvo liga je katastrofanlo losa, bez obzira koje prvak. Pratim Premijer ligu vec par godina i smjesno je ko sve igra u Premijer ligi. Neki igraci su cisti amateri. Od tehnickih do taktickih aspekta fudbala, mi smo (BiH) dno dna. Drugo: Svaki nas klub koji izadje u Evropu popusi sa 5 ili vise golova. Kad dobijemo FC Utrecht (Zrinjski) ili AEK (Velez) onda je to senzacija. A sjecam se sta je sve Utrecht ispromasivao protiv Zrinjskog, a sjecam se i Veleza i penala i srece.... Dakle liga nam je losa! No ipak Jakirovic je uspio da napravi tim koji sve redom reseta i u toj amaterskoj ligi. To je zaista nevidjeno do sada u nasem fudbalu. Nadam se da ce Zrinjski i u Evropi nesto napraviti. Tim ima glavu i rep. Nemanja Bilbija najbolji igrac Premijer lige ikad!
King_Kenny
...bit ce najdominantnija ekipa jednu sezonu,vec sljedece ide sampion iz reda nekog drugog naroda jer ovdje se titule dodjeljuju po nacionalnom kljucu...najbolji pokazatelj je Europa gdje prvaka Borca sa 4:0 razmontira neka seoska ekipica iz Sjeverne Irske.
bk123
Kongu reci nam tko je sljedeći prvak...malo nas informiraj
Edin
Ali taj klub iz Sjeverne Irske bi razmontiro i svaki drugi BiH klub, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski. Tako da ne stoji ti ta konstatacija.
ZM1905
A Zrinjski 3 godine bio za redom prvak, Sarajevo 2 godine... Sve po macuonalnom ključu.. ???
saju701
Pitaj Vicu on ce ti reci ha ja.
rabodimis
Braca cestitaj covjeku, zasluzio je.. Imaju kupljenih titula al ovu su uzeli na dobru ekipu i na dobru igru.. Sto se mene tice svaka im cast. Sramota sto Nemanja nije u reprezentaciji, vazda je bio odlican al uz dobru ekipu je perfektan, slozio ih je Sergej, ne vidjeno u BiH-a, nevjerovatno dobro.. Da mu onaj dodikov klosar nije oteo pobjedu, ko zna gdje bi im kraj bio i kolika bi zadaca bila.. Budimo realni i budimo ljudi, zasluzili su cestitke..
bk123
rabodimis bravo majstore za komentar
To su tvoje fikcije i sličnih koji navijaju za nekoga ko nema kvalitet biti prvak.Ko je to osim Borca prošle godine tako uzeo titulu a ruku na srce i taj njihov sastav sa Ziljkićem ili Vranješom ili Zakarićen je bio kvaliteta!?Druga je stvar način na koji su bili prvi.Prošlih godina kad su bili prvi Zrinjski,Sarajevi ili Željo uglavnom je kvaliteta odlučivala iako je i onda bilo svašta.Treba biti pošten pa reći nisu samo Srbi gurali svoje nego i ostala dva naroda kad su bili njihovi čelnici glavni u NSBiH.A tih šupljih priča da se zna prvak naslušao sam se i prije.I pokazale su se kao mlaćenje prazne slame.Jednom se pričalo kad je Slavija proslavljala neku godišnjicu da mora osvojiti titulu.I naravno nije je osvojila,bila je druga iza Zrinjskog.Nešto iza toga se govorilo isto za Želju i naravno opet ništa od toga jer na Grbavicu nije stigla titula te godine.Ne možeš na osnovu guranja Borca prošle godine trpati sve u isti koš jer su to jednostavno navijačke neistine što pričaš.
King_Kenny
@Edin ...kao sto je AEK razmontirao Veleza jel?...a AEK je gigant za te Irce za koje ne znam ni kako se zovu toliko su poznati.
Roodjeniiiiii
Ne bi, velez je takav klub pobjedio i nadigrao u svim segmentima igre. Tako bude kad nam posteno sude. A tako bude borcu kad im se posteno sudi...
PRESEDAN
Šta ovaj kaki i iskače iz paštete,prvi mu trofej a ima već 45 godina.wtf
user1022
Ocito se covjek osim u nogomet, razumije i u biznis, sta god da radis danas marketing je pola posla. A ovo drugo, poceo je radit trenerski posao sa 41, tako da...
lalinjo
4 godine trener i osvojen jedan trofej,pa nije loše za kratku trenersku karijeru
PRESEDAN
Biznis? Nisam znao da je ekonomista. Znamo mi godinama unazad da se nebi trebali puštati igrači koji vrijede za sitnu lovu,ništa novo nije rekao. Al sve dok su nam tereni mizerni,savez,liga i država korumpirani,repka ku.čeva....
Dragan_B
kolko ti imaš godina i trofeja ?
Sejo1979
Zrinskom se nema sta reci ljudi su bolji za klasu od ostalih klubova za razliku od Borca kojeg su sudije i vico gurali da budi prvak zrinski je to zasluzijo ove sezona
user1644068495
Svaka čast ,ali realno ti je konkurencija preslaba ,mislim nikad slabija ....
user1022
Po budzetu najslabiji Zrinjski u zadnjih 5 godina. Tako da nije konkurencija slaba, nego liga opcenita. Ako cemo se vratit na pocetak sezone gdje Zrinjski nije bio medju favoritima, Jakirovic dobiva zasluzenu slavu. Neki se ovdje prave koda je Zrinjski BiH Dinamo, a po budzetu tek 4 klub, iza Borca, TC i Sarajeva. Naravno sad ce im bit jaci budzet, govorim o pocetku sezone.
lalinjo
Kako možeš znati da je konkurencija preslaba,možda je Zrinjski prejak za ostale klubove u PL,hm?
lalinjo
Ne bih se baš složio da su stara ekipa,kostur momčadi je skoro ostao isti,i akk je i on dotjeran,sve ostalo su novi igrači,potjerao je stare zvjezde koje su imale prevelika primanja u odnosu na svoje prezentacije i doveo gladne i kvalitetne igrače iz nižih liga,a koji igraju za višestruko manje iznose,također po budžetu su na 4. mjestu u PL,tako da ti ta tvoja priča i ne drži vodu. Jakir je planirano sproveo u djelo i sada ubire plodove svoga rada,sad će se još pojačati tako da može pratiti europski i domaći ritam utakmica.
lalinjo
Taj mali je došao na posudbu iz Dinama II,a koji se natječe u 2.HNL,što je ujedno i niža liga zar ne?
user1643057468
Kolki tekst. Valjat ce ako ih ne izbaci neki Moldavski klub u prvom pretkolu. Kakav kvalitet k. rci palci.
user1022
E vidi se da ti pamet nije jaca strana, Moldavski prvak Sheriff jaci od svakog naseg kluba 20puta.
bk123
čuj koliki text...ako se znojiš dok čitaš to nije dobar znak tvoje pismenosti...Ništa želim ti sreću u navijanju za moldavske timove ispred naših.. Pozz
bk123
taj Sherif je dobio i Reala u Madridu
saju701
Sherif je dobio a nas klub nece nikad.
SamoZrinjski
Mi smo u zadnje vrijeme pobjeđivali Malmo(iako ispali na kraju), Utrecht izbacili,sa ludogoretzom igrali 1:1,sa legijom 1:1, Olimpiju dobili u gostima,sa apoelom nesretno na penale ispali,Luksemburžane i Makedonce rastavili na proste faktore,a sve to vrijeme nam ekipa nije bila ni približno jaka kao sada. Zato opravdano vjerujem da ćemo učiniti pravo malo čudo ove godine u Europi. Športski pozdrav i iskreno želim i drugim klubovima iz BiH što bolji rezultat u Europi ( onima koji je zasluže na terenu).
Dragan_B
@SamoZrinjski 'šport' je ukinuto u hrvatskom jeziku (mali update)
SamoZrinjski
Samo mi ti pokaži gdje i kada,po mogućnosti iz narodnih novina i ja ću odmah prestati pisati. Mrš ubleho
zgembo.popuslic
Dobar strucnjak al sad su mu napravili pritisak da ima dobru ekipu i da mora napravit iskorak u evropi. Ako ne bude toga bojim se da ce i on dobit otkaz poslije dva vezana poraza i onda opet sve ispocetka. To je politika nasih klubova, daj rezultat preko noci, umjesto da se sad ova mlada ekipa uigrava jos koju godinu uz minimalne izmjene kupovinom i prodajom i tek onda mozes ocekivat pravi rezultat u evropi. Sve ostalo je na silu i kratkorocno
bk123
zgembo.popuslic slažem se s tobom u potpunosti..sad da li je taj pritisak dobar ili nije vrijeme će pokazati. Zrinjski je ovu sezonu pregazio e sad europske utakmice će pokazati jeli naš prvak stvarno toliko otišao naprijed za razliku od prethodnih sezona il' je prvak kvalitetom ostao isti a ostali da su katastrofalni.. ja vjerujem i volio bih da je tako da je prvak kvalitetom napredovao a ne da su ostali katastrofa. Naravno treba imati i puno sreće u ždrijebu jer nije svejedno koga dobiti
bk123
i mislim ako Zrinjski i ne napravi iskorak u Europi da neće mijenjati trenera jedino ako on ne poželi i ne dobije neku ponudu da se iskuša ponovo u jačoj ligi
zgembo.popuslic
Ako ne bude iskorak u evropi i jos jedan-dva poraza na startu u ligi (jer ce se ekipa cuvat za evropu) eto ti odmah dezurnih pljuvaca i negativne atmosfere u i oko kluba i tu prvi strada trener. A sto ti kazes, vrijeme ce pokazat sta ce bit, ovo je samo pretpostavka. Mozda bude sve najbolje. Sve u svemu ligu su prekucali a vjerujem po ovom sto su pokazali da su bar konkuretni i u evropi ako ih zakaci neki "jaci" klub u zrijebu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti