10

Komentari (10)

SamoZrinjski
Zašto prevodite uvijek sa hrvatskog na srpski/bosanski, on sigurno nije rekao "prezentovati",ako ste već pristran medij,barem ne morate prevoditi hrvatski jezik,jer je po ustavu Bosne i Hercegovine jedan od tri službena jezika.
lalinjo
Zrinjski je prekucao PL ove sezone i svaki pravi ljubitelj sporta i normalan čovjek će čestitati na naslovu prvaka,ostale neću komentirati,ali samo ću napisati da je ljubomora gadna bolest koja nagriza čovjeka iznutra i na kraju stvara depresivno stanje,mjenjajte se ljudi na bolje,radite na sebi.
Hamid
Cestitka na ubjedljivo osvojenom prvom mjestu i svim postignutim rekordima ali istini za volju nije Zrinjski prekucao PL nego je PL ove godine nazalost najgora u istoriji i ispod je svakog nivoa. Ovo je realnost BH fudbala
lalinjo
Moguće je i to što si napisao,a možda su odradili dobar posao u dovođenju igrača,što se na kraju i pokazalo i onda su prejaki u ovoj sezoni,svi su isto startali u sezonu.
user1651298901
Vidi komentara....ljubomora viri iz guzice ... svak o svom "brašnu"
King_Kenny
...naravno da ste autsajderi jer znas na koji nacin se ovdje osvaja titula...proci cete kao i Borac prosle sezone,ali ti to vec znas,zato i trazis alibi vec sada govoreci da ste autsajderi.
user1022
Al si glup za medalje.
gallardo.la
O cemu ti pricas? Nikad poštenija i nikada bolja ekipa od ove nije igrala u ovoj ligi. To govore rezultati i jako mi je drago što su pokazali neznalicama kako se igra fudbal. Pun mi je više ***** one bezidejnosti i amaterskog fudbala u ostatku lige. Sretno u evropi, titulu ste apsolutno zasluzili
King_Kenny
@gallardo.la ...zivi bili pa vidjeli,u Europi ide brukanje i ispadanje od neke petorazredne ekipe.
Jugovina
Koji si ti debil hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.