9

Komentari (9)

Najveći krivac za ovo što se dešava je Šulenta.Smijenio je Marinovića kad je imao plus 4 pred drugoplasiranim.Sad su smjenili Žižovića da skinu odgovornost sa sebe tj.zbog pogrešne selekcije igrača.Odavno klub nije imao ovoliko limitiranih igrača koje je dovela ova uprava načelu sa Dankom.Klub je postao rob menadžerskih interesa za uhljebljivanjem isluženih ili promašenih igrača.Javna je tajna da će Mađari kupiti klub,jedva čekam na to pa da otjeraju ovu sadašnju upravu.
Ekspert
Prevara od trenera. Od Pušića sporaća pravi stopera, čovjek ne može to igrati, kao niti Bašić krilo. Igra se i sebi će glave doći. Šta je sa Gaćićem i Krešićem?Gdje nesta Jure Ljubić...Uz sve to Zrinjski ima previše staru, isluženu i sporu ekipu. A tek golman sa onim trbuščićem.
lalinjo
Nije trener prevara,trener je odličan,školovan,mlad i ima viziju modernog nogometa,a to što ima igrače kakve ima i koje su mu doveli,na to nažalost on ne može utjecati....pa ne možeš od gov.eta napraviti pitu
Ekspert
On je sudjelovao u selekciji igrača...u tome tko će ostati, doći...znao je ekipu, pročitaj mu izjave, a on od slažem se dosta lošeg, pravi katastrofa izbore. U kupu je izmiksao, Bekića stavio na stopera, kraj 2 mlada stopera, pomjerio ono što je dobro bilo i pobrkao nas. Ali danas, Bašić na krilu i Pušić na stoperu...osuđeno na propast.
lalinjo
Sve ja tebe razumijem šta hoćeš reći,ali kod nas je trenerima sve nametnuto,ako nećeš kako netko kaže,onda ne moraš ni dolaziti,pa to je javna tajna....mislim da su treneri tu najmanje krivi
Pikachu11
Ziza je za tebe Marcelo Bielsa.
Vedox
Jesi prebrojao ranjene?
Sarbit2019
A tako blistavo Jakirovic najavljivao titulu kada je FK Sarajevo pobjedio izjave tipa" Sarajevo me nije nista iznenadilo" STA BI ?
rabodimis
Objektivno, kulturno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.