6

Komentari (6)

Deepy
plemic
PP (pizdun profa), kuži se u loptanje, ali bolesno ambicijozan. istu je stvar uradio i u mostaru. fini slovenci (maribor), noga u guzicu, nisi za nas.
lalinjo
Kralju,noga u guzicu trenerima ti je ok,a kad trener ode onda ti nije ok,ili imas dvostruka mjerila,ne razumim....
pero98
Jer si glup da razumijes ono sto svi tvrdimo. A sad odi posjetit psihijatra.
Pa gdje završi zaj Maribor kad su toliko pametni?Nigdje ga više ni na vrhu Slovenačkog nogometa.Nego je iza Olimpije.Veća riba jede manju pa je tako otišao i iz Zrinjskog pa sad u Dinamo.Inteligentan čovjek jedino mi nije jasno zašto odmah iz Mostara nije otišao u Dinamo nego preko Rijeke.U Mostaru je shvatio i otišao zbog kako je u četiri oka rečeno poslije limite kluba.Tj.da nije napravljeno ništa osim krpljačine Zapadnog rugla zvane tribine na stadionu i pustih obećanja o stadionu.Sad u vidu kulisa na istoku.A pogotovo u dokapitalizaciji kluba tj. preuzimanje kluba od strane privatnog kapitala.Jer je jasno da se ne može napraviti iskorak u Europi bez kvalitetnijih igrača.Oni se ne mogu dovoditi od para koje se dobivaju od UEFE usred natjecanja to je kratkoročna politika.Više para se može imati od privatnog kapitala koji treba preuzeti klub.Ove sezone se zahvaljujući ždrijebu ušlo u grupnu fazu.A ako ćemo realno jedini zaslužan čovjek u klubu za to je Danko Šulenta.I niko više od politike koja samo prodaje maglu od stadiona.Jer izgleda da bivši navijači Veleža u vodstvu Zrinjskog ne žele napraviti novi stadion nego sačuvati zapadnu tribinu,spomenik,upravnu zgradu,betonske ograde kao spomenik da je tu igrao njihov nekad voljeni Velež.Ne treba nam za novi stadion ni 1 centimetar a kamoli metar te Veležove ostavštine.E zbog takvih limita i stvari je otišao Jakir u Rijeku pa sad u Dinamo.Pametan čovjek ne želi se baviti bizarnim stvarima.Ima potencijal Dalićevog nasljednika.
lalinjo
Inteligencija ti je na jako malom nivou čim vrijeđaš,sto znaci da nemas argumenata,a dosta govori o tebi kao licemjeru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.