4

Komentari (4)

Mustafa
Neprdi Mujiću već se pokrij usranom ponjavom i marš napolje! Nije to posao za tebe idi čuvati ovce! Azmire Husiću kako je krenulo ti ćeš umjesto u Europi iduće godine igrati derbije u Lukavcu i Gračanici. Kako je krenulo naša će Tuzla najvjerovatnije ostati bez ijednog premijer ligaša. Na novom terenu na Tušnju igraće se TK seljački derbiji !
87618
Pa Zrinjski je bio 3 puta bolji , pogledajte ponovo detalje utakmice.
veliki73
Penal bio i za Želju na Grbavici i sad za Sity ali glavne sudije balije ne smiju svirati a pomocnici hrvati pa glavnim kažu odluci ti hoceš li na kreć pokazati nisam baš siguran
mido1921
Kao da je Dodik ili SDA pisali pravilnik savezu, kad vas pokrademo ne smijete o tome pričati jer ćete biti kažnjeni. Najeb.m se mame kompletnom savezu. Počevši od čbezobraznih etn.ka, preko podmuklih ******a do prodanih bal.ja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti