Sergej Jakirović se posvađao s navijačima na Grbavici: "Kako te nije sramota?"

Sukob nakon prekršaja

Sergej Jakirović se posvađao s navijačima na Grbavici: "Kako te nije sramota?"

M. Šljivak

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović došao je u verbalni sukob s navijačima na Grbavici.

Plemići nakon prvih 45 minuta zasluženo vode s 1:0 pogotkom Nike Jankovića, a prednost je lako mogla bitii veća jer je Zrinjski imao nekoliko velikih šansi.

Međutim, u finišu prvog poluvremena došlo je do verbalnog obračuna trenera gostiju Sergeja Jakirovića i domaćih navijača.

Sve se zakuhalo nakon istrčavanja golmana Plemića Josipa Čondrića koji je srušio Haris Hajdarevića, a domaći su tražili da čuvar mreže gostiju dobije crveni karton.

Ipak, Čondrić je dobio samo žuti karton. Aleksandar Njegomirović je smatrao da nema elemenata za crveni karton što je razljutilo igrače i navijače Plavih, koji su žestoko protestvovali.

To je dovelo i do reakcije Jakirovića. Počeo je svađu s publikom, te je jasno poručio da je Čondrić stigao prije do lopte.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kako te nije sramota?", pitali su domaći navijači Jakirovića nakon što su razmijenili nekoliko riječi.

Također, s tribina se čuje i protest protiv Saveza od strane domaćih navijača.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lalinjo
Bez veze vrijeđanje sa tribina,žuti karton ko kuća,crveni nema šanse jer nije bio zadnji igrač,a i bio je bilže korner zastavici nego golu. Navijači Želje bi trebali tražiti krivca u vlastitoj upravi,a ne bijes iskaljivati na gostujućim trenerima.
23 13
bk123
nije crveni al žuti jest ...nije bio zadnji igrač, iza ledaj golmana bio je jedan igrač Zrinjskog, tako da opravdano žuti
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi