29

Komentari (29)

denimen9
Zrinjski prva ekipa koja nije cugala nakon osvojene titule. Bravo za Profu.
Toliko o profesionalnosti jednog trenera, eto došao si na balet....
user1604155860
Treba zabraniti sve komentare ako nisu sportskog karaktera.Ove koji kod kuce nesmiju ni pisnuti a po portalima se izivljavaju i vrijedjaju iskljuciti.
SonPen1946
krezuba stoka iz doline dugova
Deepy
Kad bi bilo srece,svako fasisticko-komuniaticko vrijedjanje sa cetnik, ****** ili ustasa bi kaznjavao s banom od mjesec dana, za ponovljeni prijestup 2 mjeseca itd. Ovo je sportski portal, a ne plodno tlo za homofobna izivljavanja pojedinaca. Dosta je vise i rata i prepucavanja, kome je do rata nek u kuci ratuje i vrijedja.
Deepy
I da,zalosno je da admin dopusta vrijedjanje sa ustasa i cetnik,ne dopusta sa b.a.l.i.j.a. Sva ova vrijedjanja su ogavna, jer vecina nas ovdje je zagrizena sportom, a ne fasizmom i komunizmom.
K79
ovdje druze admin ne postoji tako da je ******a prusutna u komentarima itekako od strane pojedinaca kao i sve druge uvrede meni je muka odavno od silnog primitivizma sa svih strana, ovdje najmanje komentara i ima o sportu sve se svodi na politiku al nazalost to nam je realnost
Profesor9
Svaka čast na komentaru nažalost sve sami retardi komentarišu
Mackintosh
@Deepy Lijepo receno, ali nezamislivo. Ti sto te tri rijeci iz usta ne vade i unistavaju Bosnu i Hercegovinu najvise.
lalinjo
Bez veze vrijeđanje sa tribina,žuti karton ko kuća,crveni nema šanse jer nije bio zadnji igrač,a i bio je bilže korner zastavici nego golu. Navijači Želje bi trebali tražiti krivca u vlastitoj upravi,a ne bijes iskaljivati na gostujućim trenerima.
lalinjo
Vidim da si sa ograničenim vokabularom na VI,pa ti baš i neću zamjeriti ovaj komentar,nisi ti kriv,ali ipak bi najbolje bilo da se ne razmnožavaš. Postoje normalni ljudi na ovom portalu koji su prije svega sportaši,a ti se tu baš i ne uklapaš obzirom na povijest tvojih komentara,a i ljubomora ti je loša za zdravlje,stoga valja se što prije mijenjati. A ovo *****a i to,vidim da si ostao zarobljen u pećini,e tu ti baš i ne mogu pomoći.
lalinjo
Auuuu koliko nekulture u tvom komentaru,siguran sam da te roditelji nisu tako odgojili,sram da te bude,i molim te obriši profilnu sliku kluba Sarajevo,jer takvi kao ti mu sigurno nisu potrebni,sramoto od čovjeka.
user1613662710
Legendo golman zadnji igrac da ga je proso prazan gol ma bilo koliko da je daleko i teska situacija ovo je cist crveni,ali ni to svakako nebi pomoglo Zelji jer Zrinjski bolji za klasu
lalinjo
Ok,ali igrač je bio kraj njega,tako da nije zadnji,pogledaj snimak,nije za crveni sigurno,pogledaj ponovo,pa ćeš vidjeti.
user1603303812
Latinjo admin je za ova vrijeđanja sve kriv treba brisati ove komentare jer portal pratim zbog sporta a ne ovog ružnog prepucavanja.Izgleda da su navijači Želje unaprijed upisali 3 boda pa im ovo teško pade.
lalinjo
Kakve pogreške u pravopisu,pa to je strašno,imaš dobrih večernjih škola,nije sramota ne znati,sramota se ponašati da znaš,a u biti ne znaš. Eh da,vidim da koristiš postotke,postoje i drugi brojevi koje možeš koristiti kad računaš u %.
lalinjo
Ovo je strašno šta se dopušta,umjesto da se komentira utakmica,akcije i ostalo,čitam samo vrijeđanja,ali mene to ne smeta,jer to dovoljno govori o njima samima. Sportski pozdrav.
Koliko se sjećam utakmice Radnik -VELEŽ 1:1,golman Veleža napravio prekršaj van kaznenog i direktan crveni dobio, pa Radovac morao na gol ili su dubli aršini ili sudije vole Svinjskog.
lalinjo
Sad lijepo pogledaj tu utakmicu koju si naveo(Radnik-Velež) i pogledaj što je golman napravio(igranje rukama van kaznenog prostora na 20 m),pa ćeš vidjeti da pričaš gluposti,a što i nije baš neka novost za vas mrzitelje Zrinjskog.
bk123
nije crveni al žuti jest ...nije bio zadnji igrač, iza ledaj golmana bio je jedan igrač Zrinjskog, tako da opravdano žuti
E.Car
Žuti jeste ali nije ni njegovo da se svađa sa navijačima! Kako bi bilo da se Sablja okrenuo u Mostaru prema tribini i da se počeo svađati!!!!
bk123
E.Car pod jedan nisam bio na stadionu pa neznam tačno šta je bilo al čisto sumnjam da je bila svadja, vjerovatno više dobacivanje i odgovaranje prema navijačima, pod dva nemam namjeru niti potrebu biti odvjetnik Jakiroviću al mislim da nije njegov stil svadja s navijačima ponavljam vjerovatno par izmijenjenih rečenica al ovakav naslov bolje zvuči i više će se puta otvoriti i komentirati...treće čestitke Želji na muškoj igri pogotovo na drugoj polovici drugog pol, u tom periodu Zrinjski je pregazio većinu protivnika dok je Željo danas bio jak i agresivan mislim pozitivno, malo mu je doduše išlo na ruku i igra Zrinjskog al i tu se protivnik nešto pita
Furioza1999
Savez im kriv jer kad smo mi uzimali titule i kupovali tad svi suzili ja sam navijač zelje otjerajte lopove upravu sve sve su to lopine a ko vole zelju
Pornicar
Yebem li te nepismenog. Kako možeš hodati okolo tako nepismen? Edukuj se, nauči pisati, stoko glupa.
epson
@Furioza1999 ti nikad nisibniti možes biti navujac Zelje bijedo
Furioza1999
Sta si ti dao Zelji gospodine da vidim, prodane balije brata bi prodale eto to si ti koji tako mislis budi posten sine
user1571956549
Oglabas ga taji laganini.... Issss....
E.Car
Tvoja nepismenost je dokaz da ti sa Željom nemaš ništa.
user1642582157
Hoćeš da ti napravim braca ili seku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti