Atalanta u Bergamu prokockala 3:0 protiv Torina!

Serija A

Atalanta u Bergamu prokockala 3:0 protiv Torina!

E. Škorić

U okviru 21. kola Serije A od 15 sati danas su odigrana dva meča.

U Bergamu Atalanta je nakon samo 21 minutu igre vodila 3:0, a na kraju protiv Torina osvojila samo bod, pošto su gosti do kraja uspjeli dati tri gola.

Golijadu je najavio Iličić u 14. minuti, pa je Gosens postigao gol za 2:0 u 19. minuti, a Muriel u 21. minuti, činilo se tada, dokrajčio goste.

Torino smanjuje golom Belottija u 42. minuti, nakon što je promašio penal, odbijenu loptu je spremio u mrežu. Bremer u nadoknadi prvog dijela vraća u potpunosti goste.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U 84. minuti uporni tim Torina golom Bonazzolija dolazi do velikog obda, a tri minute prije tog gola u igru je ušao i bh. reprezentativac Amer Gojak.

Malo iznenađenje priredila je i Spezia, koja je u gostima kod Sassuola slavila s 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti