Fair play potez godine ide igraču Lazija: Sudija htio svirati penal, pa pogledao Lazzarija

Oduševio igrače Atalante

Fair play potez godine ide igraču Lazija: Sudija htio svirati penal, pa pogledao Lazzarija

Endin Čaušević

Lazio je danas u gostima pobijedio Atalantu sa 3:1 u meču 20. kola Serije A.

Rimski klub je odigrao jako dobar meč i na kraju zasluženo napustio Bergamo s tri boda.

Nakon meča u centru pažnje našao se igrač gostujućeg tima Manuel Lazzari koji je dobio čestitke zbog svog fair play poteza.

Sporna situacija desila se u 21. minuti kada je Lazzari oboren u kaznenom prostoru Atalante, a sudija je htio da svira penal.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, desni bek Lazija tada je pokazao da nije bilo kontakta čime je oduševio igrače Atalante koji su mu čestitali na takvom potezu.

Top Komentari

vence
Uz VAR jedino sto je mogao je izvuci zuti karton i zbog toga je i signalizirao..fair play bi bio da nije ni pokusao pasti..ovako nista..hinjski probao, pa mu palo na pamet da ima VAR
3 12
Realist
Pa zna da ima VAR
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti