Barcelona tri mjeseca bez Aguera!

Argentinac ide na dužu pauzu

Barcelona tri mjeseca bez Aguera!

E. Škorić

Argentinski napadač pauzirat će duži period, konkretno tri mjeseca.

Sergio Aguero je nedavno protiv Alavesa izašao u prvom poluvremenu zbog problema s disanjem. Podvrgnut je liječničkom testiranju, te je ustanovljeno da neće moći da igra naredna tri mjeseca.

On će ostati još par dana u bolnici dok se ne okončaju svi testovi i ne utvrde uzroci aritmije koja ga je spriječila da igra utakmicu protiv Alavesa. Sve u svemu, iz Barcelone su svjesni da će mjesecima morati bez iskusnog golgetera, a kao da već nemaju dovoljno problema...

Ovo je još jedan jak udarac za Barcelonu koja je ljetos dovela 33-godišnjeg napadača iz Manchester Cityja i koji je propustio početak sezone i taman kada je zaigrao, desila se povreda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Službeno je za Barcelonu debitovao 17. oktobra i bio je strijelac nedavno protiv Real Madrida u 2:1 porazu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi