Sergio Aguero bi mogao napraviti transfer kojem se niko nije nadao
Foto - EPA

Već razgovarao o dolasku

Sergio Aguero bi mogao napraviti transfer kojem se niko nije nadao

Midhat Šljivak

Sergio Aguero će na kraju sezone vjerovatno napustiti Manchester City.

Argentinskom napadaču ističe ugovor i nakon 10 godina vjerovatno odlazi iz kluba, a lako bi se moglo desiti da 32-godišnji napadač napravi iznenađujući transfer.

Cadena Ser tvrdi da je Augero zainteresovan za potpis sa Barcelonom. Navodno je već razgovarao sa pojedinim predsjedničkim kandidatima i želi doći na Camp Nou.

Naravno, to bi značilo da mora pristati na mnogo nižu platu od one na koju je navikao. Barcelona je u ogromnim financijskim problemima i nisu u mogućnosti da plaćaju još nekog fudbalera sa ogromnim ugovorom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bit će svakako zanimljivo vidjeti da li će Aguero završiti na Camp Nou. Veliki je prijatelj sa Messijem i sigurno da bi ovaj duo volio da zaigra skupa.

Aguero je u prethodnih 10 godina briljirao u dresu Građana. Odigrao je 379 utakmica i zabio je 256 golova

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prof.Dr.NocniJahac
To je možda trebao prije par godina uraditi .. tako da Suarez-a ne bi bilo.. a on bi se bolje uklopio nego on mislim ...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi