"Ako je to uradio neko iz kluba, taj ne može imati budućnost u Barceloni"

Ronald Koeman o spornom ugovoru

"Ako je to uradio neko iz kluba, taj ne može imati budućnost u Barceloni"

Edmir Škorić

Trener Barcelone Ronald Koeman osvrnuo se na informacije Mundo Deportiva koji je objavio stvarne detalje ugovora Lionela Messija.

MD je prije dva dana zatalasao stvari u Barceloni nakon što je objavio kopiju Messijevog ugovora iz 2017. godine i prema kojem Argentinac zarađuje daleko više nego što se mislilo.

Barcelona se odmah ogradila, poručivši da niko iz kluba nije poslao ugovor novinaru Mundo Deportiva, a Messi je najavio tužbe protiv osoba koje su znale za ugovor.

U međuvremenu je komentar dao i Koeman, trener Barcelone, koji je razočaran zbog svega jer zna da se time samo unosi nemir u tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako je ovo uradio neko iz kluba i ako je od njega procurio ugovor, onda taj ne može da ima budućnost u Barceloni", kratko je kazao Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605031381
"Messi je nogometni brend, tvornica novca. Leo mnogo više donosi nego što košta. Imali smo istraživanje prema kojem on donosi trećinu klupskih prihoda. Ni u jednom slučaju Messi nije kriv za ovu financijsku situaciju u klubu", kazao je Laporta. "Moramo zadržati Messija" Ako dobijem novi predsjednički mandat, uložit će sve napore da zadržim Messija. "Dat ću sve od sebe da zadržim Messija. Imam informacije da je on zadovoljan u Barceloni i da želi ostati. Moramo se osloniti na projekt da osvojimo Ligu prvaka. Naredni predsjednik Barcelone mora dati sve od sebe da zadrži Messija. Poslao sam Messiju poruku podrške i kazao mu da ne obraća pažnju na priče o njegovom ugovoru - kazao je Laporta.
2 1
malezija
Suarez"
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti