Velika je bruka i sramota ono što Sergio Aguero govori o Cristianu Ronaldu
Sergio Aguero očigledno nije ljubitelj lika i djela Cristiana Ronalda (Foto. EPA)

Strašno

Velika je bruka i sramota ono što Sergio Aguero govori o Cristianu Ronaldu

M. Šljivak

Nekadašnji argentinski fudbaler Sergio Aguero ponovo je vrijeđao fudbalske kvalitete legendarnog Portugalca Cristiana Ronalda. Očigledno da Argentinac nije ljubitelj igre jednog od najboljih fudbalera svih vremena i tvrdi da su njegovi golovi iz slobodnih udaraca samo slučajnost.

Sergio Aguero, sada je već jasno, nije veliki ljubitelj portugalske legende Cristiana Ronalda. Aguero je nedavno imao poprilično žestoke komentare o CR-u i njegovoj igri, a to je ponovo tokom jedne od svojih emisija na Twitchu i ovog puta je govorio o njegovim golovima iz slobodnih udaraca.

Za Aguera svi golovi koje je Cristiano u karijeri postigao iz slobodnjaka su slučajni i da nije ništa konkretno napravio tokom karijere.

"Šta je on uradio? Svi golovi iz slobodnih udaraca su plod čiste sreće", smatra Sergio Aguero.

Naravno, Aguerovi komentari dolaze zbog činjenice da mu je Ronaldov veliki rival Lionel Messi kum i da su godinama bili cimeri u reprezentaciji Argentine.

Prijateljstvo između njih je ogromno. Ipak, riječi koje izgovara o Cristianu zaista su nepotrebne kada se zna da između CR-a i Messija vlada veliko poštovanje.

Oglasi

Podsjetimo, Aguero je nedavno u jednom streamu na Twitchu bio prinuđen gledati golove portugalske zvijezde i o tome je rekao.

"Pa, dobro. Ronaldovi golovi su uglavnom slobodni udarci i golovi uz dosta sreće. Messi uvijek zabija golčine", komentar je Aguera koji je potom dodao:

"Raul i Benzema su postizali ljepše golove za Real Madrid od Cristiana Ronalda", istakao je nekadašnji fudbaler.

Kun po mišljenju mnogih ljubitelja fudbala nepotrebno vrijeđa učinak jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Zaista je smiješno reći da su golovi Cristiana Ronalda samo slučajnost i da su nebitni.

CR je tokom bogate karijere u Manchester United, Real Madridu i Juventusu uspio osvojiti sve što je mogao. Zabijao je gdje god da je igrao i sigurno da mu neće biti svejedno kada čuje ovakve riječi.

Top Komentari

user1576541640
Opet ovaj kepec sto ima potrebu da odbrani drugog kepeca iz samo njemu poznatog razloga
4 2
sjor
Kada je Juventius sa Ronaldom osvojio ligu prvaka? Opet pisete gluposti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi