Aguero nazvao Jordija Albu na mobitel nakon meča, a njihov razgovor postao hit na društvenim mrežama

Čestitao svom dojučerašnjem saigraču

Aguero nazvao Jordija Albu na mobitel nakon meča, a njihov razgovor postao hit na društvenim mrežama

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su na svom terenu pobijedili Atletico Madrid sa 4:2 u derbiju 23. kola španske La Lige.

Jučer smo gledali odličan meč između Barcelone i Atletico, a na kraju je domaći tim nakon preokreta uspio da pobijedi sa 4:2 i osvoji veoma važna tri boda.

Atletico je poveo golom Carrasca u osmoj minuti, ali je samo dvije minute kasnije Jordi Alba poravnao na 1:1 kada je postigao spektakularan pogodak. Potom su za Barcelonu pogađali Gavi, Araujo i Dani Alves, dok je konačnih 4:2 postavio Luis Suarez.

Barcelona je uspjela prestići na tabeli Atletico i sada je četvrta sa 38 bodova, dok je Atletico Madrid peti sa dva boda manje.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Sergio Aguero koji je nastupao za oba kluba. Argentinac je krajem prošle godine zbog srčanih problema završio karijeru, a posljednji nastup u karijeri imao je u dresu Barcelone.

Aguero je nakon meča nazvao Jordija Albu na mobitel kako bi mu čestitao na pobjedi, a video njihovog razgovora pojavio se i na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zdravo čovječe. Nazvao sam te da ti čestitam na tom sjajnom golu. Utakmica je bila odlična, svi ste odigrali fantastično. Mi (Barca) smo odigrali fantastično! Tu smo čovječe, došli smo do četvrtog mjesta i pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Idemo jako! Argentinci vas jako vole", rekao je Aguero, a potom mu je Alba odgovorio.

"Hvala, prijatelju! Camp Nou je bio pun, atmosfera je bila sjajna. Odigrali smo jako dobro. Znam da nas u Argentini ljudi vole i podržavaju, volimo i mi njih. Nadam se da ćeš me pozvati na roštilj uskoro (smijeh). Čujemo se!".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Hit poput onog 225 883 od Ade Gegaja
3 1
Goran86
Jao hita.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi