Aguero donio najtežu odluku u životu

Kraj karijere

Aguero donio najtežu odluku u životu

Edmir Škorić

Argentinski napadač Sergio Aguero (33) napušta nogomet.

Aguero je nedavno zbog problema s disanjem napustio duel Barcelone i Alavesa, te se kasnije ispostavilo da ima srčanih problema. Zbog toga, odlučio je sada da okonča karijeru jer jasno zdravlje je najvažnije.

Argentinski novinar Gerard Romero donosi ovu informaciju te ističe da će sljedeće sedmice biti održana press konferencija na kojoj će Aguero sportskoj javnosti saopštiti najtežu moguću vijest.

Iskusni napadač ovog je ljeta pojačao Barcelonu kada je došao kao slobodan igrač iz Manchester Cityja, a upravo je u engleskom klubu Aguero najduže igrao i ostavio najveći trag.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prije Cityja igrao je pet godina u Atletico Madridu, a karijeru je počeo u argentinskom Independienteu.

Top Komentari

Jasminn
A jest teska odluka...ko da se penzionise u 23oj, a ne u 33oj. Igrajuci za City nakupio je para i para....mene bi na njegovom mjestu mucilo samo hocu li zivjeti makar do 50-60 godine a za ostalo **** mi se
14 3
Bhf111
Jeste najteza jer zna da je mogao igrati jos minimalno 3 4 godine i uzeti jos 20-30m eura ali i ovako ih ima dovoljno, treba potrositi
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi