City ostao bez Aguera

Pep zabrinut

City ostao bez Aguera

Edmir Škorić

Argentinski napadač Sergio Aguero povrijedio se u meču Manchester Cityja i West Hama.

Aguero je povredu zadobio na gostovanju u Londonu i prema riječima trenera Cityja Pepa Guardiole, pauzirat će nekoliko sedmica.

"Aguero će biti van nekoliko sedmica, a to bi moglo biti i više, vidjet ćemo", rekao je Pep.

Aguero je prethodno imao povredu koljena, taman se bio vratio, ali sada je ponovo doživio povredu i klub s Etihada morat će bez njega odraditi narednih nekoliko mečeva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone 32-godišnji nogometaš zaista nema sreće, nije puno igrao, ali Pep ga smatra velikom legendom koja čini velike stvari za klub i naravno i dalje će računati na njega.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti