Aguerova sudbina u rukama 23-godišnje Italijanke, a ona ima samo jednu želju

Zna gdje želi da nastavi karijeru

Aguerova sudbina u rukama 23-godišnje Italijanke, a ona ima samo jednu želju

E. Čaušević

Manchester City je potvrdio prije nekoliko dana da će Sergio Aguero na kraju ove sezone napustiti Etihad.

Argentinski napadač je odlučio da je nakon deset godina vrijeme za novi izazov u karijeri, te će na ljeto biti slobodan igrač jer mu ističe ugovor s klubom u kojem je ostavio veliki trag.

Već neko vrijeme se špekuliše o tome gdje bi Aguero mogao nastaviti karijeru, a najviše se povezuje s odlaskom u Barcelonu iako iz katalonskog kluba nema informacija da žele dovesti Argentinca.

No, The Sun je objavio da je trenutno jedino poznato da Aguero neće ostati u Engleskoj jer ne razmatra ponude ostalih premierligaša, a navodno za to je "kriva" njegova djevojka Sofia Calzetti.

Naime, ova 23-godišnjakinja ima želju da Aguero karijeru nastavu u Italiji kako bi se mogli preseliti u zemlju u kojoj je ona odrasla. Ona ne želi da ostane u Engleskoj i želi da ide u toplije krajeve, a navodno Aguero nema ništa protiv toga.

Ipak, problem je što niti jedan klub iz Italije nije poslao ponudu Agueru i kako stvari stoje trenutno su najbliži odlasku u Španiju što za Sofiju sigurno neće biti problem jer će biti dosta bliže Italiji. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da se ovaj 23-godišnja manekenka pita mnogo više od očekivanog kada je u pitanju Aguerov novi klub.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJgkXpBFJvZ/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCBXAq7Jjcq/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B0CXbl_F3IQ/[/instagram]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582647693
Najgore od svega je sto su im se ove ex dame noci sadasnje djevojke pitaju gdje ovaj neki treba nastaviti karijeru moj Dzaja potpisujem ti onu ja im dovedem kurave da ih *ebu a oni ih zene Boze sacuvaj
11 0
vuckobih
Ljudi poceli svinje da cuvaju kao kucne ljubimce. Nista cudno reklo bi se ali zalosno da se ova svinja bolje hrani nego milioni djece sirom svijeta.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi