Zna se s kojim klubovima će sutra razgovarati Mino Raiola i otac Erlinga Haalanda

Zgusnut raspored

Zna se s kojim klubovima će sutra razgovarati Mino Raiola i otac Erlinga Haalanda

E. Čaušević

Mino Raiola i otac Erlinga Haalanda danas su boravili u Španiji gdje su obavili razgovore s čelnicima Barcelone i Real Madrida.

Norvežanin će na kraju ove sezone prema svemu sudeći napustiti Borussiju Dormtund, a Raiola i njegov otac Al Inge su već krenuli da razgovaraju sa zainteresovanim klubovima.

Oni su danas prvo doputovali u Barcelonu gdje su obavili razgovor s Joanom Laportom, a potom su produžili u Madrid na sastanak s Florentinom Perezom.

No, to nije sve jer će Raiola i Haaland stariji već sutra put Engleske gdje ih očekuje dosta posla.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, oni sutra imaju dogovorene sastanke s čelnicima Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Liverpoola i Chelseaja i saslušat će šta ovi klubovi nude za mladog napadača.

Iz Dortmuda poručuju da ne žele prodati Haalanda ovog ljeta, ali čini se da će biti gotovo nemoguće da ga zadrže u svojim redovima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Super bi bilo da ostane u Dortmundu, momak odlično igra u Bundesligi, u LP je napravio fantastičan rezultat, dok sa druge strane znamo kako Real i Barcelona znaju biti surovi ako se momentalno ne uklopiš u ekipu - ideš na klupu! Još dvije sezone u BVB pa onda idi
4 2
epa
najveci problem je kada ovi lihvari hoce da zarade na maldim igraima kojima je najbitnija provizija, neka kaze on koji klub voli ako je to dzerzelez neka ode menager i izvuce sto vise od tog kluba a ovako ga ko udavacu vodaju ko da vise a ne gdje decko zeli.. pustite momka neka mu srce kaze gdje zeli nastaviti karijeru..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi