9

Komentari (9)

Goran86
Jako bitan patuljak
Sars33
Pa pogodi zasto... zato sto je United jedan od najboljih klubova svih vremena, osvojili su sve sto su mogli, danas nisu toliko dobri ali opet taj klub ne moze da ne volis jedino ako si navijac Liverpoola. A sto se tice Citya, on se tek u skorije vrijeme probio na prvo mjesto, a zasto se probio, zato sto je to klub od para, Seik neki uzeo klub kao sto je i Newcastle pa sad mogu imati sve sto pozele. Da nije onog Guardiole đavola bi vi bili prvi. United ima para ali nije na tolikom nivou... Psg, City, Newcastle... to su sve klubovi koji se ubijaju od para, njih malo ko voli, a sa strane City bas al bas onako *****ski klub
Zulfikar
I ManU da nije imao Fergusona bio bi kanta.
Sars33
@Zulfikar To znam, ali United nije tek tako zaradivao, oni su bas zaradu imali od Fergusonovih trofeja itd... a ovima dosao neki Arap i odmah im donio sav novac svijeta, sto hocu reci, bas je debilski u Engleskoj imati nekog vlasnika kluba Arapa, a i naravno da ce u City svi gotov otici kada vide kolika im je plata, ne bi oni ni bili u utrci za Haalandom da nemaju tolike pare
Zulfikar
Znam druze ali takodjer zivimo u vremenu kapitalistickog konzumerizma dakle prosla su vremena lojalnosti i principijalnosti jer danas se gleda samo keš a pogotovo je to izrazeno u nogimetu. SP u Kataru ti je ocit primjer.
Sars33
@Zulfikar Pa et ti gore objasnjenje zasto niko ne voli City, bas samo zbog tih poganih Arapa koji vladaju
Hordas_00
Zulfikar pa i city ne bi bio to što jest da nema pepa
Zulfikar
Arapi su problem tj. muslimani. Chelsea nikome nije smetao do nedavno ali da je Abramovic kojim slucajem Mustafa smetao bi od samog pocetka.
Zulfikar
Hordas briga me i za City i za ManU kao i za Liverpool jer ja bi volio najradje da ispadnu barem u Championship. Samo sam aludirao na duple standarde i izrazenu islamofobiju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.