Aguero na Twitchu poslao poruku koja će zauvijek promijeniti vaš pogled na engleski fudbal

Bivši napadač Cityja

Aguero na Twitchu poslao poruku koja će zauvijek promijeniti vaš pogled na engleski fudbal

Eldar Ganibegović

Preprano penzionisani argentinski fudbaler Sergio Aguero uživa u stremovima na Twitchu.

U jednom od posljednjih streamova, govorio je o engleskim medijima.

"Ljudi, ne znate kako je u Engleskoj. Tamo svi, svi novinari, svi TV kanali, svi, ali svi navijaju za Manchester United. Svi!", rekao je Aguero.

Kako je to izgledalo možete pogledati klikom OVDJE

Od ranije je svakako poznato da Aguero uživa streamovati na Twitchu, a ovo je možda i njegov najpopularniji isječak.

Podsjetimo, Sergio Aguero se ove sezone penzionisao prije planiranog, s obzirom na to da su mu ustanovljeni problemi sa srcem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U penziju Augero je otišao legenda Manchester Cityja, kao jedan od najboljih napadača svoje generacije s preko 400 postignutih golova te 21 osvojenim trofejom, od kojih se izdvaja pet titule engleske Premier lige i Copa America. 

Šteta je što nikad u karijeri nije osvojio Ligu prvaka, a najbliže je bio prošle sezone kada je sa Cityjem u finalu poražen od Chelseaja (1:0).

Top Komentari

Goran86
Jako bitan patuljak
1 6
Sars33
Pa pogodi zasto... zato sto je United jedan od najboljih klubova svih vremena, osvojili su sve sto su mogli, danas nisu toliko dobri ali opet taj klub ne moze da ne volis jedino ako si navijac Liverpoola. A sto se tice Citya, on se tek u skorije vrijeme probio na prvo mjesto, a zasto se probio, zato sto je to klub od para, Seik neki uzeo klub kao sto je i Newcastle pa sad mogu imati sve sto pozele. Da nije onog Guardiole đavola bi vi bili prvi. United ima para ali nije na tolikom nivou... Psg, City, Newcastle... to su sve klubovi koji se ubijaju od para, njih malo ko voli, a sa strane City bas al bas onako *****ski klub
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi