15

Komentari (15)

user1620593935
Penaldo u tom vremenu u Realu izveo u La Ligi u 9 sezona vise penala nego Messi u Barceloni koji je igrao 17 godina. Sta bi tek bilo da Barcelona nije placala sudije....
ubnt
Veceras su predstavnici Sevilje odbili doci u lozu na utakmici u barceloni zbog slucaja negreira. Svi ostali klubovi primere su jednoglasni u osudi ovih kriminalaca i svi pripremaju bojkot barcelone kao kluba. Barcelona je uvrijedjeno objavila da prekida sve odnose sa seviljom. La lige je sramota ovog kriminalnog kluba. UEFA je ponovo pokrenula istragu. Zbog sankcija koje slijede izgradnja stadiona ce najvjerovatnije stati. Vratice se osramoceni za sva vremena oko 2137. god.
yes_aha
Haha, tebi ko da je Risto Djogo nesto u rodu.
user1620593935
Tako se pobjeđuje, a ne kao Penal Madrid koji moze samo uz pomoc sudija da nesto osvoji. Jedini klub koji nikad nista nije osvojio bez pomoci sudaca.
user1692778042
Kad ne guraju sudije, gura sreća
user1676550963
Guraju ga oni tebi u usta
ubnt
Posto novinari sportsporta zbog tuge nisu objavili vijest da je barcelona zvanicno optuzena za kriminal, i podmicivanje sudija, pa da ih podsjetim. Ovaj klub je zvanicno kriminalna organizacija koja je 17 godina placala sudije. Licemjerno su sa svoj8m navijacima cijelo vrijeme upirali prstom u Real. Licemjeri su konacno razotkriveni. Kriminalci!
user1676550963
Hahhahaahahahahahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahajahajajajajhahaah
Culer
Hebo li te Tebas, jadu jadni. Pitaš li se zašto se te vijesti plasiraju baš svaki put pred el Classico.
PitBull1921
haahahahahahhaahaaahahahhaahhahahahahahaahahahahhhahaahahhahahahahahahahahahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaahahhaahahahhaahhaahahahahahahahaahahahhahahahahahhahaahahha
user1676550963
Ne mrze se dobri mrze se najbolji. Eto čisto da znaš majmune.
user1620593935
Ubnt, to i dalje nece promjeniti cinjenicu da sudije guraju Real i da im na svakom stadionu skandiraju ASI, ASI GANA MADRID ?
Klicko2
@ubnt tako je brat hahahahhahahahahahahahH
ubnt
Smijesan vam kriminal? Prosjecni Bosnjo.
user1693649282
Sta je smjesno prati malo vjesti sve sto je napiso je istina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.