Brat i agent Sergija Ramosa je poprilično ljut na Real Madrid
Foto - EPA

Objava dovoljno govori

Brat i agent Sergija Ramosa je poprilično ljut na Real Madrid

Midhat Šljivak

Rene Ramos, brat i agent kapitena Real Madrida Sergija Ramosa, podijelio je itekako zanimljivu objavu na Twitteru.

Činjenica da su pregovori Ramosa i Reala o nastavku saradnje daleko od realizacije očigledno nervira Renea i on je to javno odučio da iskaže.

Zato je podijelio objavu Alfreda Dura od 1. januara u kojoj piše.

"Neko će morati da objasni kako i zašto smo došli do ove situacije, da kapiten i legenda kluba, bude na ovoj apsurdnoj listi igrača koji od danas mogu potpisati za bilo koji klub".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sergio je od 2005. godine u Real Madridu, a za klub je odigrao 666 utakmica i postigao je 100 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Naj kompletniji stoper zadnjih 20 godina sigurno a vjerovatno i naj bolji ikada i jeste sramota sto nije dobio ugovor jer meni je smijeno to sto Real ima pravilo da nedaje duze ugovore igracima preko 32 godine jer se realno igracki vijek pomjerio prije su igraci u tim godinama bili mrtvi rijetko je ko mogao igrati fudbal na vrhunskom nivou ali sad je to druga prica
3 2
Mele
Drogba, Giggs, Pirlo, Veron, Pizzaro, Zanetti..Zlatan, Di Natale, Xavi, Ronaldo, Dzeko, Lam, Maldini, Del Piero,Klose, Buffon itd itd, svi su igrali ili jos igraju vrhunski fudbal a starost je 34 , 35 ili do 41 poneki.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi