"Sergio Ramos je trebao dobiti crveni karton zbog udaranja Lionela Messija po licu"

I ovaj derbi je donio varnice na terenu

"Sergio Ramos je trebao dobiti crveni karton zbog udaranja Lionela Messija po licu"

S. Pašalić

Barcelona je stigla do druge pobjede protiv Real Madrida u roku od samo nekoliko dana, ovaj put katalonski tim je slavio sa 1:0.

Katalonci su tako sa nova tri boda pobjegli Realu na velikih 12 bodova, a ovom pobjedom prednost Barcelona pred Atleticom koji svoju utakmicu igra sutra je također povećana na 10 bodova.

Kao i svaki El Clasico i ovaj je donio određene varnice na terenu, a ovaj put su se one desile između Sergia Ramosa i Lionela Messija na samom kraju prvog poluvremena.

Ramos je oštro startovao na Messija nakon čega su dvojica igrača ušla i u verbalni sukob, ali se situacija ubrzo smirila. Ekspert za suđenje Andujar Oliver je izjavio kako je Sergio Ramos trebao dobiti crveni karton za ovaj start.

"Udario je Argentinca rukom po licu. Sudija je pogriješio što ga nije isključio", rekao je Andujar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Ovaj Rasmos jadnik jadni trazi minutr slave ulazeci u verbalne duele s Messijom.. sve igrace na svijetu stid ulaziti s Messijem u verbalne sukobe, jer covjek to ne trazi i ne izaziva, jedino ovaj bijednik redovno
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi