Sergio Ramos kao da je htio da Malcom zabije gol Realu

Mislio da lopta ide pored gola

Sergio Ramos kao da je htio da Malcom zabije gol Realu

E. Čaušević

U prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja večeras su Barcelona i Real Madrid na Camp Nou remizirali rezultatom 1:1.

Real Madrid je na samom početku utakmice uspio da utiša navijače Barce i povede sa 1:0 kada je Ter Stegena savladao Lucas. Nakon toga Barca je imala incijativu na sredini terena, dok je Real nekoliko puta ozbiljno zaprijetio iz kontri.

Barca je uspjela da dođe nekako do izjednačenja, a to se desilo u 58. minuti. Prvo je Luis Suarez pogodio stativu kraljevskog kluba, a na odbijenu loptu naletio je Malcom koji je nekako uspio da zatrese mrežu kraljevskog kluba.

No, usporeni snimak je postao hit na društvenim mrežama zbog reakcije Sergija Ramosa. Kapiten Reala je mogao izblokirati loptu, ali je odlučio da digne ruke i skloni se u stranu jer je vjerovatno mislio da će lopta završiti pored gola.

Ipak, na njegovu žalost lopta je na kraju s unutrašnje strane zatresla mrežu Keylora Navasa, a ne s vanjske kako je Ramos pretpostavljao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mase007
Gospodar odbrane, svi ga kao mrze a svako bi jedva cekao da dodje u njihov tim. To su one pickice sto ne smiju priznati nista. Ako je neko dobar onda je dobar
0 4
xavi26
Zato se iz drugog ugla vidi da Ramos nije ni blizu da odigra loptu..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi