Snimak Ramosa i Navasa obilazi svijet: Za sve je kriv Kylian Mbappe
Foto: Screenshot

Detalj sa sinoćnjeg derbija

Snimak Ramosa i Navasa obilazi svijet: Za sve je kriv Kylian Mbappe

E. Ganibegović

U derbiju 30. kola francuske Ligue 1 PSG je s 2:1 savladao Marseille i došao na korak i do matematičkog osiguravanja titule prvaka. 

Poveo je PSG u 12. minuti. Neymar je lucidnim udarcem iskoristio sjajnu asistenciju Verrattija i prevario golmana Lopeza za 1:0.

Gosti se ipak vraćaju u meč. Igrala se 31. minuta kada je hrvatski reprezentativac Ćaleta-Car pogodio za 1:1.

Do kraja poluvremena novi gol za PSG. Mbappe je u drugoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena iskoristio penal i to je bilo 2:1.

U nastavku još prilika pred oba gola, promašivale su se izgledne situacije, tako da je do kraja ostalo 2:1, rezultat iz prvog poluvremena.

Dodajmo da je Marseillu nako VAR-a poništen pogodak Salibe u 85. minuti utakmice.

Jedna zanimljiva situacija dogodila se u 19. minuti kada je sjajnu priliku imao Kylian Mbappe, no nije pogodio za 2:0.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Njegov promašaj iznenadio je njegove saigrače na klupi, a naročito Sergija Ramosa i Keylora Navasa čija reakcija obilazi svijet. 

Pogledajte video koji je postao viralan nakon sinoćnjeg derbija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi