Donnarummino očajno istrčavanje zbog čega je završio na stubu srama

U finišu francuskog El Clasica

Donnarummino očajno istrčavanje zbog čega je završio na stubu srama

A. Čaušević

PSG je u francuskom El Clasicu uspio pobijediti Marseille i dodatno se približiti novoj tituli prvaka Francuske. 

Favorizovani domaćin je slavio sa 2:1, a svoju noć definitivno nije imao italijanskih golman Gianluigi Donnarumma.

Donnarumma je napravio veliku grešku kod izjednačujućeg gola kada je otišao u prazno poslije ubačaja iz kornera, a sve je iskoristio Duje Ćaleta-Car da loptu pospremi u gol.

[twitter]https://twitter.com/FabioGatto10/status/1515773767653408774[/twitter]

Italijanski golman je imao i očajno istrčavanje u sudijskoj nadoknadi kada je napucao jednu loptu u reklame.

Shvatiši da se lopta vratila u teren Donnarumma je pokušao da je smiri i tako dodatno ukrade vremena, a sudija mu je odmah pokazao žuti karton.

[twitter]https://twitter.com/HaychhAFC/status/1515794196686385158[/twitter]

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon sjajnog Evropskog prvenstva s Italijom Donnarumma je stigao u PSG kao slobodan igrač i trebao je predstavljati veliko pojačanje.

Ipak, stvari za ovog 23-godišnjaka su sve osim odlične. Daleko je od prepoznatljive forme, dok i navijači gube s njim strpljenje i traže njegov odlazak.

Top Komentari

GuiliDamou
Vi definitivno niste normalni! Očajno istrčavanje u sudijskoj nadoknadi!? Vi pojma nemate šta pišete, sram da vas bude, pa čovjek je vrhunski istrčao…
5 0
salt_city
Covjek presjeko loptu u 90 minuti, i jos je zadrzao dok se ne vrati na gol, znaci sve majstorski odradio.. veze vi s fudbalom nemate..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi