Safet Sušić donio sreću PSG-u

Pratio derbi meč

Safet Sušić donio sreću PSG-u

H. Zilić

Odigran je sinoć derbi 30. kola franucske Ligue 1 između PSG-a i Marseilla.

PSG je u vrlo dobroj fudbalskoj predstavio slavio sa 2:1 i došao na prag nove titule koju će vratiti u svoje vitrine nakon što je Lille bio prvak prošle sezone.

Derbi na Parku Prinčeva pratile su mnoge poznate ličnosti, a svoj bivši klub bodrio je i bh. legenda te bivši selektor Bosne i Hercegovine, Safet Pape Sušić.

Nakon meča Sušić se u prostorijama PSG-a družio s ostalim članovima i legendama kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pape je ukupno za PSG odigrao 293 prvenstvena susreta za te 69 puta se upisao u strijelce, osvajao je mnoga individualna priznanja i jedna je od največih legendi kluba iz Pariza.

Pariški klub je nedavno Papetu čestitao rođendan i još jednom pokazao veliku zahvalnost prema svemu što je uradio za klub, a čini se da im je sinoć bio sretan na tribinama u pohodu na novu titulu.

Promo

Top Komentari

enko
Oprosti nam pape,sad tek vidimo da smo se ogrijesili o tebe.
5 0
Dzematlija
Pape nije u trenerci???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi