Mislio je da je smiješno, ali mnogima se i nije svidio način na koji je Ramos čestitao Real Madridu

Bivši igrač Kraljeva

Mislio je da je smiješno, ali mnogima se i nije svidio način na koji je Ramos čestitao Real Madridu

E. Ganibegović

Real Madrid sinoć je osvojio trofej španskog Kupa Kralja. Čestitka je stigla i od legendarnog defanzivca ovog tima, Sergija Ramosa. Čestitka koja je izazvala podijeljene reakcije.

Nakon poraza u Superkupu Španije i velikog bodovnog zaostatka za Barcelonom u Primeri, Real Madridu ostalo je da se bori za Kup Kralja i Ligu prvaka.

Prvi cilj je sinoć ispunjen. U finalu Kupa Kralja Los Blancosi su se sastali s Osasunom na De La Cartuja stadionu u Sevilli i slavili teškom mukom 2:1.

Rodrygo je već u drugoj minuti doveo Kraljeve u vodstvo, no Torro donosi izjednačenje Osasuni u 58. minuti utakmice.

Dvanaest minuta kasnije opet se ukazao taj Rodrygo i donio Real Madridu vodstvo, pobjedu i u konačnici trofej, jedini koji je s Real Madridom falio Carlu Ancelottiju.

Čestitka u glavni grad Španije stigla je i od legendarnog defanzivca ovog kluba, Sergija Ramosa. On trenutno igra za PSG, ali tim u kojem je proveo najbolje dane karijere nije zaboravio.

Oglasi

Putem Twittera je odlučio da čestita Carlu Ancelottiju i ekipi, a učinio je to na zanimljiv način koji je izazvao podijeljene reakcije kod navijača.

Naime, objavio je fotografiju slomljenog trofeja koji se slomio njegovom zaslugom (ispao mu je prilikom slavlja).

"Čestitam Real Madridu na 20. Kupu Kralja. Nezaboravne uspomene", napisao je Ramos. 

Nekima je ovo bilo smiješno, no nekima i nije. Još uvijek ih boli slika slomljenog trofeja koji je njihov tim osvojio, pa je bilo i ružnih komentara.

[twitter]https://twitter.com/sLoM506/status/1654971993735802882?s=20[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1682631652
Meni je kao navijacu Reala bas drago da takva legenda ne propusta utakmice Reala i da je cestitao. Svakako jedna prelijepa uspomena, Real je svakako dobio zamjenski pehar tako da svi negativni komentari nemaju veze s mozgom
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije