Sergio Ramos sve iznenadio kada je otkrio u kakvom kopačkama će igrati od naredne utakmice

Potpisali spoznorski ugovor

Sergio Ramos sve iznenadio kada je otkrio u kakvom kopačkama će igrati od naredne utakmice

Endin Čaušević

Sergio Ramos odlučio je da promijeni sponzora što se tiče sportske opreme u kojoj je nastupao.

Španski defanzivac je deset godina imao saradnju s američkom kompanijom Nike i igrao je u njihovim kopačkama sve do ljeta 2020. godine kada nisu postigli dogovor oko nastavka saradnje.

Ramos je tada najviše igrao u Adidasovim kopačkama, ali je brend mijenjao iz utakmice u utakmicu jer nije bio vezan sponzorskim ugovorom za neku od kompanija.

Ipak, to se danas promijenilo, a mnogi su ostali iznenađeni kada je Ramos potvrdio da će u budućnosti igrati u kopačkama japanske kompanije Mizuno.

Mizuno je potvrdio da su potpisali sponzorski ugovor sa iskusnim igračem PSG-a, a Ramos će već u svojoj narednoj utakmici u kojoj bude igrao nositi kopačke ove japanske kompanije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ponosan sam što smo potpisali ovaj ugovor. Kao dijete sam već nosio Mizuno kopačke i sjećam se da su mi trajale jako dugo. Nedavno sam ponovo probao kopačke Mizuno kompanije i iznenadio sam se kvalitetom. Sretam sam što sam sada dio ove kompanije i nadam se da ćemo zajedno slaviti mnoge pobjede", poručio je Ramos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi