Casemiro sve iznenadio kada je rekao šta misli o Messiju: "Ako volite fudbal..."

Oglasio se pred okršaj Reala i PSG-a

Casemiro sve iznenadio kada je rekao šta misli o Messiju: "Ako volite fudbal..."

Endin Čaušević

PSG i Real Madrid uskoro igraju meč osmine finala Lige prvaka.

Prvi okršaj na rasporedu je 15. februara na Parku Prinčeva sa početkom u 21 sat, a mnogi očekuju spektakularnu utakmicu između ovih klubova.

PSG je ove sezone među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka što je postao glavni cilj čelnika ovog kluba. Parižani su ljetos doveli zvučna pojačanja u lovu na trofej Lige prvaka, a tu se ističe najviše Lionel Messi.

Argentinac je u dresu Barcelone imao odličan učinak protiv kraljevskog kluba i u Parizu se nadaju da će se taj niz nastaviti i da će na kraju uspjeti da izbace Real Madrid u osmini finala.

Pred ovaj dvomeč govorio je i veznjak Real Madrida, Casemiro, koji je u karijeri imao dosta okršaja s Messijem na terenu.

Casemiro je iznenadio mnoge svojom izjavom o Messiju i poručio je da je za njega argentinski fudbaler među trojicom najboljih svih vremena.

"Messi je jedan od tri najbolja igrača svih vremena. Potreban vam je cijeli tim da ga zaustavite, to ne može uraditi samo jedan igrač. Sigurno je da će ljubitelji fudbala uživati u ovim mečevima jer će oni sigurno biti sjajni", rekao je Casemiro i nastavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Messi i Ronaldo su promijenili fudbala. Prije su najbolji strijelci po sezoni postizali 20 ili 25 golova, a oni su imali po sezoni po 40, 50 ili nekad 60 golova što je ludost. Promijenili su ovaj sport i to je sigurno. Što se Messija tiče tu imam jasno mišljenje. Ako volite fudbal onda sigurno volite i Messija".

Mnogi su smatrali da Casemiro i Messi nemaju baš najbolji odnos jer su imali nekoliko puta žestoke okršaje na terenu, ali Brazilac je sada odlučio iskreno reći šta misli o jednom od najboljih igrača svih vremena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Nije Messi igro u vrijeme kad su pare bile manje vazne . Nije se okuso protiv Maldinija ili Matheusa i da ne nabrajam
0 11
Amansio
Pa kao čovjek koji voli gledat Real Madrid ne mogu reći navijač jer sam bio samo na jednoj tekmi. Mogu samo reći da je rekao jednu veliku istinu ne smatram ih GOAT nemaju svjetsko prvenstvo ali su strašni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi