Sergio Ramos donio odluku?
Foto - EPA

Postignut dogovor

Sergio Ramos donio odluku?

M. Šljivak

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos navodno je odlučio da potpiše novi ugovor sa klubom.

Kako navode španski mediji, Ramos je dogovorio novi ugovor sa Kraljevima i potpisat će novi ugovor do 2023. godine.

Dužina ugovora je bila problem koji je ranije zaustavljao posao. Ramos je tražio potpis na dvije godine, a predsjednik kluba Florentino Perez je nudio ugovor na godinu.

Pregovori dvije strane su trajali dosta dugo. Ramos se u međuvremenu povezivao sa mnogim drugim klubovima, ali od odlaska po svemu sudeći na kraju ipak neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez je navodno pristao na novi dvogodišnji ugovor za Ramosa i sve bi uskoro trebalo postati zvanično.

Ramos je član Reala od 2005. godine. Osvojio je apsolutno sve sa ovim timom, a u 668 odigranih utakmica je zabio 100 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papirna
Ide tamo ide ovamo i na kraju kao i obicno veliko nista ostaje gdje i bio Novinari se slomili od pisanja gdje ce da ide Treslo se brdo rodio se mis
4 0
miki30
Pa ko je nešto drugo mislio nije ni normalan. Pa fala bogu da će ostati, djaba samo nagadjate ko fol PSG, Manchester. Samo se bezveze proljevate pa kasnije vam se ljudi smiju. Isto tako će biti i sa Messiem. Ide tam, ide vam pa na kraju ostaje.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi