Veliko slavlje na Bernabeu, ali objavu Sergija Ramosa navijači Real Madrida nisu očekivali

Dojučerašnji kapiten Kraljeva

Veliko slavlje na Bernabeu, ali objavu Sergija Ramosa navijači Real Madrida nisu očekivali

Endin Čaušević

Real Madrid je danas pobijedio na svom terenu Espanyol i zvanično je osigurao titulu prvaka Španije.

Kraljevski klub je uspio četiri kola prije završetka sezone da i matematički osigura titulu prvaka Španije što je sigurno odličan rezultat ovog tima.

Za Real Madrid ovo je 35. titula prvaka Španije čime su potvrdili još jednom dominaciju u La Ligi što se tiče ove sezone.

Nakon završetka meča nastalo je veliko slavlje na Santiago Bernabeu, a Real je dobio čestitke iz cijeloga svijeta zbog osvajanja novog trofeja.

No, ono što je posebno oduševilo navijače Reala jeste i poruka dojučerašnjeg kapitena ovog kluba Sergija Ramosa. Defanzivac se odlučio oglasiti na Twitteru i čestitati titulu svom klubu za koji je igrao čak 16 godina.

Iako je trenutno član PSG-a jasno je da nije mogao da se suzdrži i javno je čestitao novi uspjeh svom nekadašnjem klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Real Madrida zamjerili su mu prošlog ljeta što je otišao u PSG, ali ovom objavom je čini se Ramos ponovo uspio da uspostavi odnose s pristalicama kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bubauuhu
Barcelona....u srcu svakog iskrenig ljubitelja nogometa
0 2
f0restinho
Cuj nisu ocekivali od Legende kluba ??
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti