Ljubav okončana zbog novca: Sergio Ramos pred odlaskom iz Real Madrida
Foto - EPA

Napustit će Kraljeve nakon 16 godina

Ljubav okončana zbog novca: Sergio Ramos pred odlaskom iz Real Madrida

Midhat Šljivak

Sergio Ramos mogao bi nakon 16 godina napustiti Real Madrid.

Kapiten Kraljeva iz Madrida nikako ne može da se dogovori sa klubom oko novog ugovora i sve je izvjesnije da ćemo 34-godišnjeg defanzivca od naredne sezone gledati negdje drugo.

Pregovori su stali zbog novca. Ramos se, tvrde španski mediji, ne želi odreći 10 procenata plate u ponuđenom novom dvogodišnjem ugovoru i tu leži kompletan problem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

El Chiringuito ipak tvrdi da je Ramos jako blizu odluke o definitivnom odlasku i da uopšte nije ni odgovorio na ponudu kluba, pa nam ostaje da vidimo hoće li Ramos zaista otići iz kluba u čijim je redovima više od deceniju i po

Ramos je sa Realom osvojio apsolutno sve. Za klub je odigrao 668 utakmica i zabio je 100 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
Da si ostao statuu bi ti izgradili..
4 0
ako1986
Iker Casillas je veci covjek igracki uzor i legenda od Ramosa...barem za mene.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi