Sergio Ramos posljednja 22 penala pretvorio u golove

Čovjek koji jednostavno ne griješi

Sergio Ramos posljednja 22 penala pretvorio u golove

Voljeli ga ili ne, Sergju Ramosu morate "skinuti skapu s glave". 

Kapiten Real Madrida 15 godina igra na najvišem mogućem nivou a iako je odavno prešao 30 godina, ne pokazuje znakove da će posustati.

Ove sezone je ponovo jedan od najvažnijih igrača Real Madrida. U La Ligi je postigao čak 10 golova, istina većinom s penala, ali i to treba znati.

Kada smo već kod penala, treba reći da je on i danas na takav način donio pobjedu svom timu i to na gostovanju kod Athletic Bilbaa.

Taj penal bio je 22. zaredom kojeg Ramos pretvara u pogodak što je zaista nevjerovatan podatak.

Ukupno je u karijeri pogodio 26 puta s bijele tačke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednji put penal je promašio u maju 2018. godine protiv Seville u okviru La Lige. Njegov najpoznatiji promašaj s bijele tačke je onaj u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna iz sezone 2011/12 kada je u penal seriji poslao loptu visoko iznad gola.

Od tada je, računajući i mečeve za reprezentaciju, pogodio 25 penala a promašio samo tri.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Jazuk bi bio ne iskoristiti poklon :)
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi