Oglasio se fotograf kojeg je udario nervozni Sergio Ramos i otkrio nove detalje: "Izenađenje"

Burno je bilo poslije meča Lige prvaka

Oglasio se fotograf kojeg je udario nervozni Sergio Ramos i otkrio nove detalje: "Izenađenje"

S. Mlaćo
Sergio Ramos se nije pokazao kao veliki profesionalac nakon poraza njegovog tima od Bayerna, čak naprotiv. Nervozni Ramos je bijes pokušao iskaliti na fotografu koji je pokušao snimiti detalj kada su nogometaši PSG-a otišli kod vjernih navijača.

Sada je Ramos uputio izvinjenje, no čini se da je kasno, jer se propisno obrukao.

Nije se Ramosu dopalo to što nema prostora. Prvo je jednog od fotografa koji je radio svoj posao laktom lagano udario u leđa i poručio mu da pazi da bi zatim bijes iskalio na drugom.

Čovjek je pokušao proći u gužvi pored Španca. Aparat mu je bio u rukama i došao je u kontakt sa zvijezdom PSG-a, kojem se nije dopalo to što je došlo laganog sudara.

[twitter]https://twitter.com/pablom_m/status/1625821829339262977[/twitter]

Odlučio je Ramos žestoko reagovati. Brutalno je odgurnuo nesretnog čovjeka i pokazao je ozbiljnu dozu arogancije i bahatosti.

Oglasi

Sam fotograf je jučer napisao da mu se javio Ramos i uputio mu izvinjenje.

"Iznenađenje. Jučer je lično kontaktirao Sergio Ramos i uputio izvinjenje zbog svog ponašanja. Izvinjenje prihvaćeno, slučaj je zatvoren“, napisao je fotograf Markus Gilliar.

Ramos je u velikim problemima u PSG-u i prema svemu sudeći neće se još dugo zadržati u ovom klubu.

Bivši nogometaš Real Madrida ušao je u posljednjih nekoliko mjeseci ugovora sa PSG-om, te će na kraju sezone postati slobodan igrač.

On tako ima priliku da napusti PSG ukoliko to želi, ali zanimljivo je da još uvijek nije dobio ponudu da produži ugovor sa svojim trenutnim timom.

Oglasi

Ramos je nakon 16 godina napustio Real Madrid 2021. godine, te je potpisao za PSG, ali je uprvoj sezoni imao mnogo problema sa povredama.

Kako navode francuski mediji, uprava PSG-a nije sigurna da li želi produžiti ugovor Ramosu koji ne igra pretjerano dobro.

Kada je riječ o nogometašu on navodno uopšte ne razmišlja o tome.

Živim dan po dan. Prošla sezona je bila jako teška, ali sada se osjećam dobro i fizički, ali i psihički. To mi je najvažnije", rekao je Ramos, te je dodao:

"O budućnosti ne razmišljam. Sve ćemo vidjeti kada dođe ljeto", završio je Ramos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi