Ramos želi što prije da debituje za PSG, a onda je dobio nove loše vijesti

Ljekarski tim mu ne želi dati dozvolu dok ne bude spreman

Ramos želi što prije da debituje za PSG, a onda je dobio nove loše vijesti

E. Čaušević

Sergio Ramos je ovog ljeta odlučio napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

Ramos je čak 16 sezona proveo u dresu kraljevskog kluba i očekivalo se da će završiti karijeru na Santiago Bernabeu, ali se to neće desiti.

On nije bio zadovoljan ugovorom koji mu je ponudio Real Madrid ovog ljeta i odlučio je da napusti klub i prihvatio je ponudu koju mu je poslao PSG.

Ramos je s Parižanima potpisao dvogodišnji ugovor, ali još uvijek nije uspio da debituje za novi klub. Iskusni defanzivac ima problema s povredama, ali nije ni u najboljoj fizičkoj formi.

Ovaj 35-godišnjak ima problema s lijevim koljenom, ali je povreda sada prošlost i mnogima nije jasno zbog čega Ramosa još uvijek nema u sastavu PSG-a.

Francuski mediji pišu da je ljekarski tim PSG-a savjetovao Ramosu da sada radi na fizičkoj spremi kako bi maksimalno testirali njegovo koljeno i vidjeli moželi se vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ramos želi sve to da požuri i da što prije zaigra, ali su u klubu svjesni da ne smiju to tek tako da urade jer ako stvari krenu po zlu onda bi španski defanzivac mogao na još dužu pauzu.

Navijači PSG-a su nestrpljivi što Ramos nije još uvijek debitovao, a očito da i on sam želi da skine taj teret s leđa. No, u klubu su jasno poručili da će zaigrati tek kada bude maksimalno spreman za to.

Top Komentari

lav.junior99
Samo lagano kapitenu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi