Scene s treninga pokazuju u kakvom su odnosu Neymar i Mbappe

Komentar dao i Pochettino

Scene s treninga pokazuju u kakvom su odnosu Neymar i Mbappe

A. Čaušević

Kylian Mbappe i Neymar su se našli u centru pažnje nakon utakmice protiv Montpelliera. 

Kamere su snimile trenutak kako Mbappe na klupi ogovara svog saigrača s komentarima kako mu uopšte ne želi dodavati loptu.

Ipak, scene s treninga uoči utakmice protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka govore suprotno te da između dvojice strasti uopšte nisu uzburkane.

Na snimcima se može vidjeti da dvije zvijezde svjetskog fudbala imaju sasvim korektan odnos te se ponašaju sasvim normalno.

Svoj komentar dao je i Mauricio Pochettino kojem sigurno nije lako držati sretnom svlačionicu prepunu velikih zvijezda.

"To su dva fantastična momka. Takve stvari se uvijek dešavaju između velikih igrača. Oni su takmičari i uvijek imaju cilj da pobijede...", rekao je argentinski stručnjak te nastavio:

"Diglo se dosta prašine na ovu temu, ali nije bilo ništa između njih. Ragzvorali su, razgovarao sam i ja s njima. Mogli ste vidjeti na treningu da se smiju."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSG dočekuje Građane u utorak na Parku prinčeva i u ovaj susret ulazi pod pritiskom jer je u prvom kolu odigrao razočaravajućih 1:1 na gostovanju kod Club Bruggea.

Inače, za ovaj susret će konkurisati i Lionel Messi pa će biti zanimljivo vidjeti kakvu postavku će postaviti Pep Guardiola koji je u prošlost i niz navrata rekao da je Messi najbolji igrač u historiji.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovaj se embape uzoholio drama,malo ga na tribine da se ohladi.Razmazeno deriste
3 7
Zoilomas
Jarane neki bi trzali kite za te pare a kamo li smijali se
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi