Pojavio se novi i najveći 'dokaz': Više nema dilema gdje odlazi Sergio Ramos

Potpisuje za PSG

Pojavio se novi i najveći 'dokaz': Više nema dilema gdje odlazi Sergio Ramos

Edmir Škorić

Sve je izvjesnije da će Sergio Ramos karijeru nastaviti u PSG-u.

Iskusni defanzivac ovog je ljeta napustio madridski Real u čijem je dresu proveo skoro dvije decenije i osvojio sve što se osvojiti moglo, ali nije pronašao zajednički jezik sa upravom Madriđana oko novog ugovora, pa je odlučio da ode.

Ramos je, prema pouzdanim izvorima bliskim samom igraču, krenuo u potragu za kužćom u Parizu, što je još jedan dokaz da definitivno potpisuje za PSG.

Parižani su uspjeli da dovedu strašno dobre igrače bez odštete ovog ljeta. Uspjeli su nagovoriti Wijnalduma da odabere njih ispred Barce, zatim Gigija Donnarummu iz Milana i na kraju Ramosa.

Sportski direktor Leonardo može da bude ponosan na sebe i svoj tim zbog odrađenog posla ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos će potpisati dvogodišnji ugovor, a Real je bio spreman da mu ponudi samo jednogodišnji ugovor. Takođe, PSG će ispuniti sva očekivanja Ramosa glede financija.

Za Ramosa su se zanimali bivši klub Sevilla, zatim engleski klubovi poput Manchester Uniteda i Cityja, ali je odlučio da seli u Pariz.

Top Komentari

ArmiNN
To je isti izvor sto Je rekao HALLAND,MESSI TRAZE KUCU U MANCHESTERU HAHA
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi