Sergio Ramos se oglasio nakon sukoba s Messijem
Messi je bio jako ljut nakon što ga je Ramos udario po licu, pa je imao šta da kaže stoperu domaćeg tima

Nije bilo namjere...

Sergio Ramos se oglasio nakon sukoba s Messijem

Edmir Škorić

Subotnji El Clasico obilježio je i sukob s kraja prvog dijela, kada je Sergio Ramos laktom udario Lionela Messija.

Kapiteni Reala i Barcelone su "zaratili" prije samog odlaska na odmor, imali su verbalni obračun, a kasnije je i Jose Mourinho objasnio zašto je Ramos udario Argentinca.

"On zna da se igra mora promijeniti i vjerojatno to radi s namjerom da napravi malo drugačiju temperaturu za drugo poluvrijeme. Zato što je igra, do sada, bila stvarno meka po mom mišljenju", rekao je Mourinho za BeIN Sports na poluvremenu utakmice.

Međutim, sam Ramos se oglasio nakon utakmice i poručio je da nije bilo namjere, a da je Messi to drugačije shvatio.

"Sukob s Messijem nije bio namjeran, on je to pogrešno shvatio i rekao je dosta toga, ali sve ostaje na terenu", izjavio je iskusni defanzivac Madriđana.

Ekspert za suđenje Andujar Oliver je izjavio kako je Sergio Ramos trebao dobiti crveni karton za ovaj start.

"Udario je Argentinca rukom po licu. Sudija je pogriješio što ga nije isključio", rekao je Andujar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramosu naravno nisu strane ovakve stvari, ali i bilo je za očekivati da se u El Clasicu dogodi barem jedan manji incident.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi