8

Komentari (8)

Amansio
Ukoliko nemate dokaze prestanite više tzv. novinari. Jedino vi trabunjate o nepravilnostima i ona katalonska žuta šrampa ni vi očito niste ništa bolji
Amansio
Ovaj portal fakat za tužbe konstantno o nepravilnostima i protkciji reala gdje kad pišu o dokazima protiv stanovite ekipe koja je osumjecena za nepravilnostima provuku Real.
Klicko2
I onda dođu navijači penal vardrida pa se žale na suđenje hahhahahaah
Mostarac94
Jos jedan clanak iz grupacije loserpol juve bajan atletico svi zajedno godinama pod traumom od velikog Reala, jos Nojer sanja ona 4 gola Reala na Alianz areni od toga 2 od Ramosa
vedin
Zabio ti ga Ramos mami!
Mostarac94
Bravo, evo marka kupi sebi nesto
Culer
Lažni navijač Seville. Šutnuo ga Perez kao otpadak kad mu više nije bio bitan. Istrošen igrač. Jedino šta valja mu je žena.
MaxBavarac
Poklopi se šugo jedna licemjerna,,places ko curica na prestavljanju,laznim suzama gubaru nemozes prevariti navijace...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.