Njemačkoj prijeti debakl, a Kroosa to ne zanima: Čim je dočekao odmah je otrčao na drugu stranu!

Scena o kojoj će se pričati

Njemačkoj prijeti debakl, a Kroosa to ne zanima: Čim je dočekao odmah je otrčao na drugu stranu!

A. Čaušević

Kada neko igra dugo godina zajedno postane više od saigrača. U svlačionici se rode mnoga prijateljstva koja ostaju za cijeli život. 

Posljednjih godina fudbaleri često jedni druge zovu braćom, a čini se da bratski odnos imaju Sergio Ramos i Toni Kroos.

U finišu prvog poluvremena pri rezultatu 3:0 za Španiju reprezentativac Njemačke uopšte nije mario što njegovom timu prijeti debakl.

Kroos se nalazio na svojoj polovici prilikom jednog napada, ali kada je vidio da na drugoj strani terena leži Ramos igranje fudbala mu nije bilo na umu.

Čim je dočekao odmah je otrčao do Ramosa kako bi ga upitao za njegovo zdravstveno stanje i da li je povreda ozbiljna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos je napustio teren, a pregledi će pokazati da li će pauzirati. Kroos je svjestan da Real Madrid nije ista ekipa sa svojim kapitenom na terenu pa je briga i na neki način logična.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Gdje si sta ima ramo Jel krompir rodio ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi