Pojedinci ga šalju u penziju, a on brutalnim treninzima dokazuje da je još uvijek fudbalska "mašina"

Održava formu na sjajan način

Pojedinci ga šalju u penziju, a on brutalnim treninzima dokazuje da je još uvijek fudbalska "mašina"

Haris Zilić

Za nakee fudbalere godine su samo broj, to je dokazivao Zlatan Ibrahimović, a danas ima fudbalera koji su na izmaku četvrte decenije života u izuzetnoj fizičkoj spremi i u jakim treninzima.

Španski fudbaler Sergio Ramos je od ovog ljeta slobodan igrač nakon što je napustio PSG.

No, za ovog 37-godišnjaka nije problem naći novi klub jer na stolu ima nekoliko bogatih ponuda, ali Ramos ovaj put želi sa suprugom Pilar donijeti odluku koja je najbolja za cijelu porodicu jer su mu oni sada na prvom mjestu.

Dok čeka konačnu odluku u kojem klubu će nastaviti karijeru, Ramos slobodno vrijeme koristi za treninge.

Na Instagram profilu je objavio video i fotografija sa jednog treninga, a oni koji ne prate fudbal rekl ibi da je riječ o nekom mladiću na početku karijere nego o čovjeku koji ima 37 godina.

Oglasi

Španac dokazuje da će ovo ljeto maksimalno korstiti da održi formu prije potpisa za novi klub. Predaha nema na pauzi i individualni treninzi su sve jači.

Jedno je sigurno, Ramosova želja o povratku kući neće biti ostvarena.

Oglasi

Ramos ne krije da želi da potpiše za Sevillu i pokušava se izboriti za ugovor u tom klubu u kojem je i počeo blistavu karijeru. Činilo se da će dobiti sretan kraj, no iz Andaluzije su ga uzdrmali svojim odgovorom.

Marca piše da od Ramosovog povratka kući neće biti ništa jer u Sevilli nisu zaboravili ono što je on uradio prije skoro 20 godina. Naime, Ramosu ne mogu da oproste odlazak u Real Madrid na ljeto 2005. godine jer su ga tada molili da ostane, a on ih je odbio.

Ramos je u dresu Seville odigrao ukupno 49 utakmica i dao je tri gola. Na ljeto 2005. godine za 27 miliona eura potpisao je za Real Madrid u kojem je igrao čak 16 godina i osvojio sve što je mogao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti