Real Madrid nije ponudio Ramosu novi ugovor jer su već pronašli zamjenu za njega

Napušta Kraljeve?

Real Madrid nije ponudio Ramosu novi ugovor jer su već pronašli zamjenu za njega

Endin Čaušević

Sergio Ramos bi na kraju ove sezone mogao napustiti Real Madrid bez obeštećenja.

Ugovor ovog iskusnog 34-godišnjaka s Realom ističe na kraju sezone, a Ramos je tek jučer dobio prvu ponudu za nastavak sezone. Navodno, Ramos je razočaran što ga mjesecima niko nije kontaktirao za novi ugovor, a Florentino Perez je to tek jučer uradio.

Španski mediji objavili su da su Perez i Ramos obavili razgovor oko novog ugovora, te da je iskusni defanzivac odbio ono što mu je ponudio predsjednik kluba.

Ramos ima pravo da pregovara s drugim klubovima i više nije nemoguće da na ljeto napusti Real. Navodno, sve to pomno prati PSG koji je već kontaktirao Ramosa i pokušavaju ga uvjeriti da na ljeto dođe u Pariz.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, ugledna Marca je danas objavila da je jasno zbog čega je Real toliko čekao s ponudom za nastavak ugovora. Navodno, oni su za Ramosa već pronašli zamjenu i njegov odlazak ih više ne bi toliko pogodio.

Marca piše da je Real Madrid sve dogovorio s Villarealom, te da će mladi štoper ovog kluba Pau Torres na ljeto doći na Santiago Bernabeu. Također, očekuje se dolazak i Davida Alaba i zbog toga u Realu očito nisu u panici zbog ugovora Ramosa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi