Atletico Madrid jučer predstavio veliko pojačanje, ali svi samo pričaju o izgledu njegove djevojke

Marta Diaz u centru pažnje

Atletico Madrid jučer predstavio veliko pojačanje, ali svi samo pričaju o izgledu njegove djevojke

Endin Čaušević

Španski fudbaler Sergio Reguilon nakon dvije sezone u Premiershipu odlučio se vratiti u Španiju.

Reguilon je ponikao u Real Madridu i na početku profesionalne karijere nosio je dres kraljevskog kluba, ali je potom na ljeto 2020. godine odlučio da napusti Santiago Bernabeu i potpiše za Tottenham.

Ovaj 25-godišnji lijevi bek s Tottenhamom je potpisao ugovor do 2025. godine, ali u londonskom klubu nije baš imao minutažu koju je očekivao.

To se posebno promijenilo dolaskom Antonija Contea, te je Reguilon odlučio da napusti Tottenham kada je shvatio da se ove sezone baš i neće naigrati.

Reguilon se vratio u Španiju i potpisao je za Atletico Madrid gdje će igrati na posudbi do kraja sezone, a Madriđani će narednog ljeta imati pravo da otkupe njegov ugovor ukoliko opravda očekivanja.

On je jučer zvanično predstavljen na Metropolitano stadionu, ali je svu pažnju javnosti ukrala njegova djevojka Marta Diaz.

Oglasi

Marta je zablistala jučer na zvaničnom predstavljanju Reguilona u Atletico Madridu, te španski mediji bruje više o njom nego o novom pojačanju ovog kluba.

The YouTuber opted for a tight brown dress

Sergio Reguilon's Wag Marta Diaz stunned at his Atletico Madrid unveiling

Reguilonova izabranica izgledala je jučer baš glamurozno na ovoj ceremoniji, te je svojim izdanjem oduševila navijače Atletico Madrida koji su se odmah našalili da se nadaju da će klub otkupiti ugovor ovog igrača i da će on do kraja karijere igrati u Atleticu kako bi i Martu mogli viđati svakog vikenda.

Marta i Reguilon su u vezi već nekoliko godina i uživaju zajedno, a ona se inače bavi manekenstvom i modelingom, te je na Instagramu prati čak 3.2 miliona ljudi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, posvetila se maksimalno društvenim mrežama, te na svom YouTube kanalu često objavljuje videa kako izgleda njen jedan dan i pokazuje dosta detalja i svog privatnog života.

Top Komentari

prvenac
Baš vam ove naslove pišu teški seksualni kompleksaši. Izađi sine na čeršiju pa ćeš na 50 kvadrata vidjeti najmanje 20 ovakvih cura.
3 0
ljoze_ono_na
Koji svi? U redakciji?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi