Totalni haos u Madridu: Navijači Atletica vrijeđali svog igrača, on krenuo da se tuče s njima

Nije mogao da podnese uvrede na račun porodice

Totalni haos u Madridu: Navijači Atletica vrijeđali svog igrača, on krenuo da se tuče s njima

Endin Čaušević

Atletico Madrid sinoć je na svom terenu poražen od Villarreala (0:2) u meču drugog kola španske La Lige.

Madriđani su razočarali svoje navijače utakmicom na Metropolitano stadionu na kojem je Žuta podmornica uspjela na kraju da slavi sa 2:0 i dođe do nova tri boda.

Atletico je odigrao dosta lošu utakmicu u kojoj su izgledali totalno bezidejno, a Villarreal je bez problema tokom cijelog meča kontrolisao ritam utakmice, te je imao veći posjed lotpe od domaćeg tima.

Ovaj poraz teško je pao pojedinim navijačima Atletica koji su nakon završetka meča ostali na tribinama i kritikovali su svoje igrače.

Najviše na meti kritika našao se Antoine Griezmann koji je bio rezervista na ovom meču i u igru je ušao sredinom drugog poluvremena. No, pored Griezmanna navijači Atletica su kritikovali i ostale igrače.

U centru pažnje našao se štoper Mario Hermoso koji se svađao s navijačima Atletica i skoro je došlo do fizičkog sukoba.

Hermoso je bio bijesan zbog uvreda koje je dobio od navijača i čak je krenuo da se obračuna s njima.

On je preskočio ogradu koja dijeli navijače i teren, ali u posljednji trenutak redari su uspjeli da ga zaustave. Hermosa su nekako uspjeli da smire, ali bilo je jasno da je itekako bijesan zbog uvreda koje je dobio na račun svoje porodice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Morala je reagovati i policija koja je navijače udaljila sa stadiona, a Hermoso se ubrzo nakon toga uputio ka svlačionici.

Top Komentari

King_Kenny
...3.put ista vijest...ako nemate nista drugo za objaviti izmislite sta na brzinu o Pjanicu,nemojte se ovako ponavljati...
5 1
Hordas_00
I onda kažu mi bosnje ****a hahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi