Nezapamćena osveta sudiji - Smatrao da mu je pokrao tim, pa mu iz osvete odveo ženu u krevet

Nestvarno

Nezapamćena osveta sudiji - Smatrao da mu je pokrao tim, pa mu iz osvete odveo ženu u krevet

Midhat Šljivak

Nevjerovatnu osvetu prema sudiji Felipeu Fernandesu Limi napravio je predsjednik brazilskog Cruzeira Sergio Santos Rodrigues. Nezadovoljan lošim suđenjem na meču finala prvenstva Mineira 2022. godine u kojem je njegov tim poražen s 3:1, on se odlučio osvetiti tako što je suprugu nesretnog sudije odveo u krevet.

Nevjerovatna priča stiže nam iz Brazila. Predsjednik brazilskog Cruzeira Sergio Santos Rodrigues servirao je hladnu osvetu sudiji Felipeu Fernandesu Limi zbog lošeg suđenja u jednom meču.

Cruzeiro je 2022. godine igrao protiv Atletico Mineira finalnu utakmicu prvenstva Mineira i poražen je s 3:1. Predsjednik poražene ekipe nije bio zadovoljan suđenjem i donio je odluku o teškoj i nevjerovatnoj osveti glavnom sudiji meča.

Pronašao je suprugu sudije Tassianu Valim i odlučio ju je zavesti. Bez puno muke ju je odveo u krevet, a novinar Leo Dias je objavio i određene snimke na kojima se Rodrigues zabavlja s njom u noćnom klubu.

Oglasi

"Sergio Santos Rodrigues je bio toliko ljut na kraju utakmice. Smatrao je da je sudija krivac za poraz i odlučio mu se osvetiti tako što će spavati s njegovom ženom", potvrdio je Leo Dias.

Ovakva scena u svijetu fudbala definitivno dosad nije viđena. Dokaz je to i koliko su Brazilci zaluđeni ovom igrom da bi učinili sve kako bi osvetili poraz svog tima.

Predsjednik Cruzeira je svjesno uništio dva braka. Stavio je fudbal ispred svega i njemu je očigledno apsolutno svejedno zbog toga.

Svijet fudbala u prošlosti je donio mnoge čudne priče. Ova je definitivno jedna od najčudnijih ikad i nešto o čemu će se dugo godina pričati.

Felipe Fernandes Lima je od 2019. godine član brazilske Serije A. Redovno sudi utakmice i u narednom periodu bi se itekako još moglo čuti za njega.

Top Komentari

user1681500506
Vidi male kurave!!! Ona se *****djala sa njim i ranije ba
0 0
rabodimis
Jel ozenjen gigovic ?? Pitam za jarana..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi