"Seria A ili La Liga bile bi idealne za Kanea"

Tako smatra legenda Intera

"Seria A ili La Liga bile bi idealne za Kanea"

Tottenhamov napadač Harry Kane ovih dana jedna je od glavnih tema kada su u pitanju tranfer špekulacije.

Kane je želja brojnih evropskih velikana. Mngo se priča o tome da li će otići iz Tottenhama i ako da gdje će nastaviti karijeru.

Opcija je nekoliko, a legendarni napadač Inter Christian Vieri smatra kako bi lige poput Serije A ili La Lige bile idealne za Kanea.

"On je sjajan igrač. Ja bih igrao sjajno s njim kao partnerom. Igrao sam s Brazilcem Ronaldom, Hernan Crespom, Alessandrom Del Pierom, Francescom Tottijem, Robertom Baggiom. Volio sam igrati s dobrim tehničarima".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kane nije klasični engleski napadač. Fizički nema mnogo mišića kao naprimjer Romelu Lukaku, ali ima dribling, precizan i snažan udarac. Sviđa mi se Kane itekako. La Liga ili Seria A bile bi sjajne za njega ako se odluči otići iz Tottenhama. Ne bi imao problema da igra dobro u ligama koje zahtijevaju dobru tehniku", poručio je Vieri.

Za Kanea se interesuje mnogo timova, a u pravom redu su dva tima iz Manchestera, Real Madrid, Juventus...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi