Siromašna srijeda Serije A: Bez Ibrahimovića, Morate, Džeke, Immobilea...

Nekoliko majstora će propustiti kolo

Siromašna srijeda Serije A: Bez Ibrahimovića, Morate, Džeke, Immobilea...

E. Škorić

Nekoliko majstora propustit će sutrašnje utakmice u redovnom kolu Serije A.

Poznato je da derbi Milan - Juventus propuštaju s jedne strane Zlatan Ibrahimović, a s druge Alvaro Morata, a zatim je stigla vijest i o povredi Edina Džeke na treningu danas.

Iako je povreda lakše prirode, smatra se da Paulo Fonseca neće ništa prepuštati slučaju, pa će bh. napadača odmoriti u duelu Crotone - Roma.

I najzad, Lazio - Fiorentina propustit će ponajbolji napadač Serije A i prvo ime rimskog kluba Ciro Immobile.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On nije danas trenirao s ostatkom ekipe, pa nije isključeno da će propustiti sutrašnju utakmicu, mada nije nemoguće da je sve ovo samo "igra" Simeonea Inzaghija i želja da ga odmori, a usput prevari goste iz Firence, ali ipak italijanski mediji uvjeravaju da će reprezentativac Azzurra propustiti meč.

Top Komentari

Ajdo_psycho
Nećete gledati svakako Telemah isključio arene HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
3 1
user1583752673
Preskocit cu ovo kolo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi