Servette remizirao, Stevanović postigao briljantan gol

Najljepši u karijeri gol?

Servette remizirao, Stevanović postigao briljantan gol

Servette čiji dres nosi bh. nogometaš Miroslav Stevanović podijelio je danas bodove sa Schaffhausenom.

Bio je ovo duel dvije momčadi koje se nalaze u sredini tabele švicarske Challenge lige, druga po jačini, a nakon 90 minuta igre konačan rezultat glasio je 1:1.

Prvi je do vodstva stigao Servette, i to preko našeg Stevanovića koji je u 15. minuti na fantastičan način lobovao domaćeg golmana, ali tim iz Ženeve nije uspio zadržati prednost.U 61. minuti je izjednačio Goncalves, što je, ispostavit će se, bio posljednji gol na meču.

Stevanović je ovim golom samo nastavio kontinuitet dobrih igara u Švicarskoj. Na svom kontu, računajući sve utakmice, ima i tri asistencije.

Top Komentari

runha
Najljepsi u karijeri gol?!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi